George Clooney şi Amal Alamuddin au obţinut documentul pe baza căruia vor putea să se căsătorească

Actorul american George Clooney şi logodnica lui, avocata Amal Alamuddin, au obţinut licenţa de căsătorie la Londra, pe baza căreia vor putea să se căsătorească în Italia în luna septembrie.

538 afișări
Imaginea articolului George Clooney şi Amal Alamuddin au obţinut documentul pe baza căruia vor putea să se căsătorească

George Clooney şi Amal Alamuddin (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cei doi, care s-au logodit în aprilie şi urmează să se căsătorească într-o vilă rezidenţială aflată pe malul Lacului Como, au obţinut acel certificat de la primăria din Chelsea, un district din Londra, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului Dlisted.com, documentul conţine numele complete ale celor doi viitori soţi - George Timothy Clooney, respectiv Amal Ramazi Alamuddin.

Presa internaţională afirmă că George Clooney, în vârstă de 53 de ani, intenţionează să o angajeze pe Lana Del Rey pentru a cânta la ceremonia de nuntă, întrucât logodnica lui, în vârstă de 36 de ani, care a organizat o petrecere a burlăciţelor la New York, luna trecută, este o mare admiratoare a cântăreţei americane.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici