Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin în Italia, în toamna acestui an, a dezvăluit o mătuşă a viitorului mire.

282 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că îl va alege pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Starla Clooney, mătuşa actorului George Clooney, citată de contactmusic.com.

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de asemenea faptul că nepotul ei se va căsători cu logodnica lui, o avocată în vârstă de 36 de ani, în Italia, iar părinţii viitorului mire, Nick şi Nina Clooney, vor călători în Europa săptămâna viitoare pentru a ajuta la pregătirile de nuntă.

"Prima dată am auzit că voiau să se căsătorească în Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky - acesta era unul dintre oraşele la care se gândeau -, dar se pare că Cincinatti nu a tras lozul câştigător, iar nunta nu va avea loc acolo. Ştiu însă că Nick şi Nina vor merge în Italia peste o săptămână şi vor căuta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie", a adăugat Starla Clooney.

Totodată, ea s-a oferit să oficieze o ceremonie de căsătorie a cuplului în Statele Unite, pentru rudele cuplului care nu vor putea să călătorească în Europa.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici