Nuntă princiară: Prinţul François d'Orléans s-a căsătorit cu o aristocrată din Germania - FOTO

Prinţul francez François d'Orléans s-a căsătorit cu Theresa von Einsiedel, fiica unei familii aristocrate din Germania, duminică, la basilica Sf. Iacob din oraşul german Straubing, informează dailymail.co.uk.

584 afișări
Imaginea articolului Nuntă princiară: Prinţul François d'Orléans s-a căsătorit cu o aristocrată din Germania - FOTO

Prinţul François d'Orléans (Imagine: Hepta)

Prinţul François d'Orléans, în vârstă de 32 de ani, este al patrulea copil al contelui şi contesei d'Evreux, iar bunicul său a fost prinţul Henri, conte al Parisului.

Theresa von Einsiedel, în vârstă de 30 de ani, este fiica lui Curt von Einsiedel Hildebrand şi a prinţesei Amelie von Urach, din Germania.

FOTO

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni la un bal vienez găzduit de prinţesa Marie von Lichtenstein, în perioada în care Theresa von Einsiedel studia comunicarea şi relaţiile publice la Viena.

Theresa von Einsiedel a declarat că intenţionează să renunţe la slujba ei din cadrul unei cunoscute agenţii de PR din München pentru a se muta la Paris, împreună cu soţul ei.

De asemenea, aceasta a spus că va învăţa limba franceză pentru a putea vorbi cu soţul ei în limba lui nativă, dat fiind că, în prezent, cei doi comunică în limba engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici