O bunică şi nepoata ei au obţinut medalii la o competiţie internaţională de karate din Dubai

O bunică şi nepoata ei din India au obţinut medalii la o competiţie internaţională de karate din Dubai, potrivit BBC.

500 afișări
Imaginea articolului O bunică şi nepoata ei au obţinut medalii la o competiţie internaţională de karate din Dubai

Geeta Godara, în vârstă de 60 de ani, şi Aashka, nepoata ei de 13 ani, au câştigat recent medalii la o competiţie internaţională de karate din Dubai.

Godara, care locuieşte în statul indian Haryana, a început să practice artele marţiale în urmă cu doar doi ani. Ea susţine că a fost inspirată chiar de nepoata ei, pe care obişnuia să o însoţească la cursurile de karate. De asemenea, femeia a dezvăluit că şi-a dorit din tinereţe o carieră militară, dar nu a avut parte de ea.

„Acum simt că visul din copilărie mi s-a împlinit”, a spus femeia.

Fiind încurajată de antrenorul Sunil Saini, Geeta Godara a acceptat provocarea şi a învăţat rapid.

Aashka spune că s-a simţit jenată atunci când bunica ei a început să participe la cursurile de karate. Acum, adolescenta se simte mândră de bunica ei.

Cele două karatiste visează să reprezinte India la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici