O femeie a fost arestată după ce l-a ameninţat pe Hugh Jackman cu un aparat de ras electric

O femeie care l-a urmărit şi l-a ameninţat cu un aparat de ras electric pe actorul australian Hugh Jackman, într-o sală de sport din New York, a fost arestată de poliţia americană, afirmă presa americană.

191 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost arestată după ce l-a ameninţat pe Hugh Jackman cu un aparat de ras electric

O femeie a fost arestată după ce l-a ameninţat pe Hugh Jackman cu un aparat de ras electric (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Katherine Thurston, în vârstă de 47 de ani, a apărut în sala de sport în care Hugh Jackman se antrena, sâmbătă dimineaţă, şi, după o scurtă conversaţie cu actorul australian în vârstă de 44 de ani, a părăsit incinta. Femeia a fost arestată la scurt timp după aceea, la câteva străzi distanţă de locul în care se află acea sală de sport, a anunţat purtătoarea de cuvânt a poliţiei din New York.

În timpul acelei scurte conversaţii cu actorul, Katherine Thurston a început să strige, spunând că îl iubeşte pe starul australian, iar apoi a aruncat spre acesta un aparat de ras electric. Actorul nu a fost rănit, informează postul de radio 1010 WINS, care face parte din grupul CBS. Poliţiştii spun că nu pot să confirme detaliile acestui incident.

Hugh Jackman le-a spus poliţiştilor newyorkezi că agresoarea sa îl urmăreşte pe el şi pe familia sa de mai multă vreme.

Katherine Thurston a fost acuzată oficial de hărţuire.

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în roluri diverse, în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" şi "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson. Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar. În acest an, starul australian a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din musicalul "Les Misérables".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici