O mlaştină a îngheţat, dar ei au aşteptat „momentul potrivit” pentru a ieşi la suprafaţă | VIDEO

Aligatorii dintr-o mlaştină, din Carolina de Nord, au rămas blocaţi cu botul în stratul de gheaţă, transmite un afiliat al postului de ştiri ABC News.

9969 afișări
Imaginea articolului O mlaştină a îngheţat, dar ei au aşteptat „momentul potrivit” pentru a ieşi la suprafaţă | VIDEO

O mlaştină din Statele Unite a îngheţat. | VIDEO

Publicaţia The Charlotte Observer relatează că supraveghetorul parcului, George Howard, spune că 18 aligatori au îngheţat luni noapte şi au rămas aşa de atunci. Howard spune că aligatorii simt când apa este pe punctul de a îngheţa şi îşi scot nările la suprafaţă „la momentul potrivit”.

Acesta afirmă că aligatori îngheţaţi intră într-o stare asemănătoare cu cea de hibernare.

Aligatorii din parc, cu o dimensiune de peste 26 de hectare şi care este un sanctuar din Ocean Isle Beach, au înfruntat temperaturi de îngheţ pentru prima dată cu un an în urmă. Howard adaugă că aligatori „s-au dezgheţat” câteva zile mai târziu, aparent fără leziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici