Oferte de Paşte: Vânătoare de ouă, foc de tabără, borş, drob şi friptură de miel pentru turişti, pe Valea Prahovei

Hotelierii de pe Valea Prahovei au venit cu oferte speciale de Paşte, pachetele având incluse mese tradiţionale, foc de tabără sau distracţii pentru copii, cum ar fi vânătoarea de ouă sau focul de tabără. Preţurile pornesc de la 800 de lei şi ajung la 1.770, în funcţie de dorinţele turiştilor.

135 afișări
Imaginea articolului Oferte de Paşte: Vânătoare de ouă, foc de tabără, borş, drob şi friptură de miel pentru turişti, pe Valea Prahovei

Oferte de Paşte: Vânătoare de ouă, foc de tabără, borş, drob şi friptură de miel pentru turişti, pe Valea Prahovei

Un hotel de patru stele din Sinaia s-a pregătit „cu forţe proaspete de Paşte” şi invită copiii, părinţii şi bunicii la o adevărată vânătoare de ouă. Aici, pachetul de Paşte, care include trei nopţi de cazare costă de la 1.115 lei până la 2.120 de lei, în funcţie de camera aleasă. Sunt incluse micul dejun, primirea tradiţională în noaptea de Înviere cu ouă roşii, cozonac, pască şi vin sau cine speciale. Turiştii au muzică live, acces la spa, iar un club al copiilor va fi amenajat cu jocuri interactive, iepuraşi cu surprize şi concursuri de pictat ouă.

Pentru copiii până la 7 ani cazarea este gratuită în aceeaşi camera cu părinţii, iar toate serviciile de masă sunt incluse dacă nu se solicită pat suplimentar sau loc la masa.

Un alt hotel din Sinaia oferă discount de cinci la sută pentru pachetul de Paşte dacă este rezervat online. Tariful pentru trei nopţi, într-o cameră standard este de 1.440 lei pentru două persoane şi 1720 de lei într-o cameră deluxe, tot pentru două persoane.

Turiştii vor avea parte de atmosferă de sărbătoare şi aer curat din plin.

Pachetul include, pe lângă mic dejun, dejun pascal, întâmpinare cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere, program artistic, acces la piscină, saună, sală de fitness.

La un complex hotelier din Buşteni, pachetul care include 3 nopţi cazare şi mic dejun costă 800 lei de persoană. Turiştii vor fi întâmpinaţi cu ouă, vin şi cozonac, iar mesele vor include şi borş, drob sau friptură de miel, pască şi prăjituri de casă. Pentru copiii cu vârste mai mici de 6 ani este gratuit, în camera cu părinţii, fără pat suplimentar.

O vilă de patru stele din Poiana Ţapului oferă, pentru perioada 26 - 29 aprilie 2019, camere la preţul de 1.455 de lei într-o camera dublă şi 1.770 de lei în apartament. Pachetul cuprinde trei nopţi de cazare pentru două persoane, mic dejun, cina de Înviere şi prânzişorul pascal. La cină, turiştii vor avea parte de foc de tabără, vinuri „bătrâioare”, ouă înroşite în foi de ceapă, caş dulce, trufandale din grădină, tartă cu spanac tânăr, smântână dulce şi parmezan, „plăcinta ciobănaşului", carne de miel, sau „Curcan din Ogradă".

La o cabană din Buşteni, Paştele se sărbătoreşte româneşte, cu meniuri tradiţionale, de Paşte. Atmosfera festivă va fi susţinută de un program artistic. Distracţia de o zi costă 180 lei de persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici