Olivia Steer nu şi-a mai vopsit părul de cinci ani. Ce miracol susţine că s-ar fi întâmplat cu firele albe

Olivia Steer nu şi-a mai vopsit părul de cinci ani, iar acum a observat ceva incredibil, scrie The One.

24121 afișări
Imaginea articolului Olivia Steer nu şi-a mai vopsit părul de cinci ani. Ce miracol susţine că s-ar fi întâmplat cu firele albe

Olivia Steer nu şi-a mai vopsit părul de cinci ani. Ce miracol susţine că s-ar fi întâmplat cu firele albe

“De vopsit, nu m-am mai vopsit de peste cinci ani, ca să constat acum că acele fire albe apărute mai demult încep să se repigmenteze la rădăcină. Dacă asta nu însemană rejuvenare, nu ştiu ce altceva ar putea fi? Iar dacă ştie cineva altă metodă sau dietă pentru a obţine rezultate identice, să-mi spună şi mie…”, este mesajul Oliviei Steer.

Zilele trecute, un mesaj publicat de Olivia Steer pe pagina de Facebook a dat naştere unui nou val de comentarii din partea internauţilor.

Fosta prezentatoare care a transmis că Germania a ajuns la decizia conform căreia „rujeola nu există”, a declarat că existenţa rujeolei nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici