"Omul de Oţel 3", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Omul de Oţel 3/ Iron Man 3" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 277.594 de lei şi 12.857 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

241 afișări
Imaginea articolului "Omul de Oţel 3", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Omul de Oţel 3", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top

Povestea din "Iron Man 3" continuă atât firul narativ din "Avengers", cât şi pe cel din primele două părţi ale francizei "Iron Man", dar aduce o răsturnare suprinzătoare de situaţie: Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa şi inventivitatea pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare cu care era obişnuit. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist Mandarinul, iar cei dragi lui sunt puşi în pericol, Tony Stark este nevoit să facă faţă ameninţării şi să îşi salveze familia şi concetăţenii.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc se regăseşte "Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain", care a avut încasări de 180.055 de lei şi 9.968 de spectatori. Această comedie, în care Mark Wahlberg şi Dwayne Johnson joacă rolurile unor antrenori de fitness din anii '90, dopaţi cu anabolizante, care decid să devină infractori, este inspirată din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida în 1999.

Pe locul al treilea în clasamentul de weekend se află, în coborâre cu un loc, "Oblivion. Planeta uitată", care de data aceasta a avut încasări de 35.764 de lei şi 1.805 spectatori. Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea. Jack Harper (Tom Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Pe poziţia a patra s-a clasat "Scary Movie 5", cu încasări de 28.095 de lei şi 1.554 de spectatori. "Scary Movie 5", cel mai recent film din binecunoscuta serie de parodii după filme horror, prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) şi Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriţi şi fericiţi, care însă încep să observe că, odată cu sosirea acasă a bebeluşului lor, Aiden, încep să treacă prin nişte experienţe bizare. În scurt timp, însă, haosul se extinde şi în viaţa profesională a celor doi şi afectează atât cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cât şi pe cea de cercetător a lui Dan.

Pe locul al cincilea în box office-ul de weekend se regăseşte animaţia "Croods", care a avut încasări de 23.404 lei şi 1.247 de spectatori. "Croods" este o comedie animată în 3D, care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei ei de-a lungul vieţii. După ce peştera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor -, membrii Crood sunt obligaţi să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, membrii familiei Crood descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră vreodată.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 629.264 de lei şi 31.807 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici