OZN-ul de deasupra casei: Imaginea care a făcut o vedetă să scrie despre apariţie pe un site de socializare - FOTO

Victoria Beckham a postat un mesaj pe un site de socializare, însoţit de o fotografie care arăta că a văzut o navă extraterestră deasupra casei sale din Beverly Hills.

4162 afișări
Imaginea articolului OZN-ul de deasupra casei: Imaginea care a făcut o vedetă să scrie despre apariţie pe un site de socializare - FOTO

Victoria Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta în vârstă de 37 de ani a postat un mesaj pe Twitter, în care a scris că un OZN a zburat pe deasupra casei sale şi a familiei sale, scrie dailymail.co.uk.

Victoria Beckham a alăturat mesajului şi o fotografie, pentru a fi crezută de cei care îi citesc postările.

Soţia lui David Beckham nu este singura vedetă care afirmă că a văzut extratereştri sau obiecte zburătoare neidentificate. Robbie Williams şi tatăl lui Miley Cyrus, Billy Ray, au afirmat că au fost martorii unor astfel de apariţii.

Se pare că cea mai plauzibilă explicaţie pentru ce a văzut Victoria Beckham este că obiectul reprezintă un elicopter dintre cele care survolează adesea Beverly Hills.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici