Pamela Anderson este de acord să cânte cu Loredana pentru a sprijini cauza câinilor vagabonzi - VIDEO

Pamela Anderson a fost de acord cu propunerea Loredanei de a cânta în duet, pentru a sprijini cauza câinilor vagabonzi din România, a declarat cântăreaţa luni, în emisiunea "Happy Hour", după ce i-a luat un interviu starletei canadiene, vineri, la petrecerea Playboy Mansion de la Bucureşti.

62 afișări
Imaginea articolului Pamela Anderson este de acord să cânte cu Loredana pentru a sprijini cauza câinilor vagabonzi - VIDEO

Pamela Anderson este de acord să cânte cu Loredana pentru a sprijini cauza câinilor vagabonzi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Loredana i-a luat interviu Pamelei Anderson, din partea echipei "Happy Hour", la petrecerea Playboy Mansion care a avut loc vineri, la Palatul Snagov. Materialul a fost difuzat în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV.

Pamela Anderson a declarat că nu a mai fost în România, deşi presa română a scris că aceasta a vizitat ţara noastră anterior: "Din câte am înţeles, oamenii au impresia că am mai fost pe aici, dar nu este adevărat".

Întrebată care este secretul bunei sale forme fizice, Anderson a răspuns: "Cred că sunt pur şi simplu foarte norocoasă. Sunt şi foarte organizată. N-aş spune că sunt ambiţioasă sau calculată, dar încerc să profit de orice îmi oferă viaţa şi să valorific orice şansă".

Pamela Anderson a vorbit şi despre faptul că sprijină cauza femeilor abuzate, recunoscând că atât ea, cât şi mama ei s-au numărat printre acestea: "Trebuie să ai forţa de a-ţi lua viaţa în propriile mâini şi trebuie să faci propriile alegeri, să înţelegi că nu e nevoie să rămâi într-o relaţie nepotrivită".

Starleta a mai spus că, pentru ea, "o persoană sexy înseamnă una care se implică şi în cauze sociale, cineva care se dedică întrajutorării celor mai puţin norocoşi". Totodată, ea a povestit că, pe când juca în "Baywatch", s-a gândit că, dacă tot intră într-o lume "atât de superficială", trebuie să profite de acest lucru pentru a promova cauza animalelor, să facă ceva care contează, care să fie amuzant şi care să-i ofere echilibru în viaţă. De asemenea, ea a declarat că le sfătuieşte pe playmate-urile cu care lucrează că trebuie să găsească o cauză în viaţă pentru care să lupte, pentru a schimba ceva în bine şi a da un echilibru vieţii lor. "Poţi să te distrezi cât vrei, să fii cât de sexy şi de frumoasă vrei, dar este necesar să ai un echilibru", a spus aceasta.

Pamela a vorbit şi despre cât de greu este statutul de mamă singură şi despre faptul că cei doi fii ai ei sunt tachinaţi pentru că ea a pozat în Playboy: "Când pozezi, nu te gândeşti că vei avea un copil şi că el va fi tachinat. Asta este partea grea". Totodată, ea a spus că nu va mai poza pentru publicaţia Playboy pentru că în prezent sunt multe femei frumoase care să facă acest lucru.

Diva a spus că vrea să îmbătrânească natural, fără a mai apela la operaţii estetice, adăugând că "femeile din Europa ştiu să îmbătrânească cu mai multă graţie decât cele din America".

În finalul interviului, Pamela a spus că, în prezent, este interesată mai mult să promoveze drepturile animalelor şi să stea mai mult în ţara natală, Canada, "cu câinii şi pisicile ei".

După difuzarea interviului, Loredana a intrat în direct prin telefon la "Happy Hour" pentru a povesti despre întâlnirea cu Pamela Anderson.

Astfel, întrebată de prezentatorul Cătălin Măruţă ce au discutat în afara interviului, Loredana a spus că i-a propus Pamelei Anderson o colaborare pentru a strânge bani pentru a ajuta câinii abandonaţi din România - starleta americană fiind o activistă în domeniul drepturilor animalelor şi împotriva cruzimii -, şi anume să facă împreună un duet, unul "destul de neobişnuit". "A rămas şocată când i-am spus că ştiu că a studiat saxofonul timp de şase ani în copilărie şi, la întrebarea mea dacă să facem un cântec împreună, a fost extraordinar de entuziasmată", a spus Loredana.

Cântăreaţa a mai declarat că a fost impresionată de faptul că Pamela Anderson, care are doi copii, a născut natural de fiecare dată, la ea acasă, numai cu moaşă, acesta fiind un alt aspect despre care au vorbit.

Pamela Anderson a sosit în România vineri, pentru a participa la petrecerea Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, care a avut loc în seara aceleiaşi zile, de la ora 22.00, la Palatul Snagov. Sub genericul "Royal Candy", petrecerea de senzaţie la care a participat Pamela s-a bucurat de sute de invitaţi din ţară şi de peste hotare, multă frumuseţe pe metru pătrat, meniuri rafinate şi multă seducţie.

Playboy Mansion Revisited este o petrecere elitistă, dedicată exclusiv bărbaţilor. Potrivit organizatorilor, aceasta este pentru prima dată când binecunoscuta petrecere americană a fost organizată şi în Europa, urmând conceptul celei din SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici