Partizan revine, după patru ani, pe scena muzicală

Trupa Partizan revine, după patru ani de pauză, pe scena muzicală românească, printr-un concert care va avea loc pe 19 august, la Clubul Ţăranului din Capitală.

124 afișări
Imaginea articolului Partizan revine, după patru ani, pe scena muzicală

Adrian Pleşca (Artan) (Foto) şi Răzvan Moldovan (Suedezu) sunt membrii fondatori ai trupelor Timpuri Noi şi Partizan (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

Trupa Partizan are nume noi în componenţă, membrii ei fondatori, Artan şi Suedezu, cooptându-i, în urma unei selecţii, pe Janin Pasniciuc, la chitară, pe Andrei Petrilă, la tobe, şi pe Cezar Knihinsci, la bass.

"Au spiritul tânăr", spune despre ei Artan, "şi sunt foarte hotărâţi în ceea ce priveşte orientarea lor muzicală".

Trupa lucrează deja la noi piese, cu un sound diferit faţă de albumele precedente: un rock modern, din care va lipsi influenţa orientală.

Adrian Pleşca (Artan) şi Răzvan Moldovan (Suedezu) sunt membrii fondatori ai trupelor Timpuri Noi şi Partizan.

Partizan a fost înfiinţată în 2001 şi a lansat două albume, "Am cu ce" şi "Bucureşti", precum şi single-ul "Păpuşea masculină". În cei cinci ani de activitate, trupa a susţinut numeroase concerte, iar hiturile "Fata mea" şi "Păpuşea masculină" au raportat succese importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici