Patricia Kaas a mers la Primăria Iaşi şi la conferinţa de presă cu căţeluşul ei, Tequila

Cântăreaţa Patricia Kaas, care miercuri seară va susţine un concert la Iaşi, s-a întâlnit, marţi, cu primarul Gheorghe Nichita, ea mergând la primărie şi la conferinţa de presă împreună cu căţeluşul ei, Tequila.

917 afișări
Imaginea articolului Patricia Kaas a mers la Primăria Iaşi şi la conferinţa de presă cu căţeluşul ei, Tequila

Patricia Kaas a mers la Primăria Iaşi şi la conferinţă de presă cu căţeluşul ei, Tequila (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patricia Kaas a participat, marţi, la o conferinţă de presă la Primăria Iaşi, anunţând că spectacolul pe care îl va susţine miercuri seară în centrul oraşului şi care face parte din turneul de promovare a albumului "Kaas Chante Piaf" îi va fi dedicat lui Edith Piaf.

"Este un spectacol care îmbină interpretarea muzicală cu cea teatrală. Edith Piaf a avut 400 de melodii, mi-a fost uşor să aleg 20. Când am auzit repertoriul ei am fost emoţionată, m-am regăsit în acele cântece", a afirmat Patricia Kaas.

Ea a spus că spectacolul său reprezintă trăire şi emoţie şi că încearcă să redea publicului sentimentele trăite de Edith Piaf.

"Era important s-o cunosc ca să-i pot cânta melodiile. Cred că era o femeie căreia îi plăcea să trăiască la extrem. Era veselă şi plină de viaţă, iar în dragoste avea frica de a nu se plictisi", a afirmat Patricia Kaas, precizând că turneul său internaţional se va încheia în luna decembrie.

Interpreta a ajuns la conferinţa de presă cu o întârziere de patru minute, cerându-şi scuze pentru acest lucru.

"E cam dificil să te machiezi în camera de hotel aici, la Iaşi", a spus Patricia Kaas.

Atât la conferinţa de presă, cât şi la întâlnirea cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, interpreta a venit cu căţeluşul ei, Tequila.

Concertul de la Iaşi al Patriciei Kaas face parte din turneul de promovare a albumului “Kaas Chante Piaf”, lansat în 5 noiembrie 2012, pentru a comemora 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Acesta cuprinde o colecţie de 21 de melodii şi s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare în peste 47 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici