Pepe a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză a fost prins conducând artistul

Cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe) a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând cu 127 de kilometri la oră, în localitatea argeşeană Albota, el fiind, totodată, amendat cu 675 de lei.

708 afișări
Imaginea articolului Pepe a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză a fost prins conducând artistul

Pepe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, cântăreţul a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu 127 de kilometri la oră, în localitatea argeşeană Albota, fiind oprit de agenţii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Argeş.

Cântăreţului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, fiind, totodată, amendat de poliţişti cu 675 de lei.

Ionuţ Pascu, aflat la volanul unui BMW X6 cu care se îndrepta spre Craiova, unde urma să aibă un concert, şi-a recunoscut greşeala.

Şi în noiembrie 2012, Pepe a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră în localitatea buzoiană Spătaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici