Peste 50.000 de bucureşteni au participat la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Peste 50.000 de bucureşteni au participat, în noaptea de miercuri spre joi, la HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 - Revelionul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Arcub, în Piaţa Constituţiei.

870 afișări
Imaginea articolului Peste 50.000 de bucureşteni au participat la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Peste 50.000 de bucureşteni au participat la Revelionul din Piaţa Constituţiei (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

La eveniment au urcat pe scenă zeci de artişti, printre care Loredana, Andra, Smiley şi trupa Vama.

"Sunt onorat şi mulţumesc cu respect tuturor bucureştenilor, tuturor românilor, care pe un frig teribil au dansat şi au cântat, au păşit împreună cu noi în Noul An. Sunt recunoscător artiştilor care au performat pe scena de la Piaţa Constituţiei şi tuturor colaboratorilor noştri, care au contribuit la realizarea unui show de excepţie", spune primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Primăria Municipiului Bucureşti şi Arcub ţin să mulţumească, într-un comunicat, celor care au sprijinit organizarea Revelionului din Piaţa Constituţiei: Camera Deputaţilor, Jandarmeria Română, Brigada Rutieră Bucureşti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Serviciul de Ambulanţă Ilfov, Luxten, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi Apa Nova.

Potrivit municipalităţii, HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 a fost "gândit şi construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii". Conceptul a avut ca sursă de inspiraţie simbolistica anului 2015 - supranumit şi "anul luminii" -, astfel că evenimentul a fost pregătit să exceleze atât prin reprezentaţiile artiştilor şi scenografia surprinzătoare, cât şi prin tehnologia video şi proiecţiile grafice de ultimă generaţie, au mai spus organizatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici