Pippa Middleton aşa cum nu ai văzut-o până acum. FOTOGRAFII INEDITE cu sora ducesei de Cambridge

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a devenit cunoscută după căsătoria surorii sale cu prinţul William al Marii Britanii, iar acum au apărut câteva fotografii cu aceasta dinaintea nunţii regale.

12359 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleton aşa cum nu ai văzut-o până acum. FOTOGRAFII INEDITE cu sora ducesei de Cambridge

Pippa Middleton aşa cum nu ai văzut-o până acum. FOTOGRAFII INEDITE cu sora ducesei de Cambridge

Pippa, în vârstă de 28 de ani, a acceptat oferta unei edituri de a scrie o carte cu sfaturi practice despre normele de etichetă ce trebuie respectate pentru a deveni o gazdă perfectă cu ocazia recepţiilor şi dineurilor speciale, pentru care se crede că a semnat un contract de 400.000 de lire sterline (467.000 de euro), scrie dailymail.co.uk.

Pippa Middleton scrie deja pentru revista online a firmei părinţilor ei, care organizează petreceri.

Cartea ei, ce ar putea fi lansată de Crăciun în 2012, va conţine diverse sfaturi despre norme de etichetă, preparate culinare şi articole decorative şi se adresează acelor persoane aflate în căutare de idei noi pentru a organiza o petrecere privată.


Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra. Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici