Poliţia britanică le-a stricat cheful. Cum au fost surprinşi 200 de pretrecăreţi

  • Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au fost bombardaţi cu sticle şi pietre
  • Locuitorii oraşului Greater Manchester nu au voie să meargă în vizite la rude sau prieteni
  • Ministrul britanic al Sănătăţii, a declarat miercuri că majoritatea oamenilor care iau Covid-19 în această ţară se infectează prin transmiterea în spaţiul privat, de la o gospodărie la alta.
584 afișări

Poliţiştii din Manchester au dispersat în jur de 200 de petrecăreţi care s-au adunat sâmbătă seara în grădina unei locuinţe din zona Gorton, în ciuda restricţiilor impuse de epidemia de COVID-19, scrie AP.

Tinerii au fost daţi de gol de vecinii care au chemat poliţia în jur de ora 10 seara. Ofiţerii au mers imediat la faţa locului, iar în timp ce încercau să oprească petrecerea aceştia au fost întâmpinaţi cu pietre, sticle şi alte obiecte.

Însă înainte de a intra peste ei, poliţiştii i-au filmat de sus. Din imagini se poate observa cum tinerii stau înghesuiţi într-un spaţiu mic şi nici unul nu poartă o mască de protecţie.

Potrivit poliţiei, rezidenţii proprietăţii au fost amendaţi, iar magistraţii de la judecătoria din Manchester au decis ca timp de trei luni, în clădire este interzis accesul oricui cu excepţia proprietarului sau a chiriaşilor.

Locuitorii oraşului Greater Manchester nu au voie să meargă în vizite la rude sau prieteni.

Matt Hancock, ministrul britanic al Sănătăţii, a declarat miercuri că schema de testare şi urmărire aplicată în Marea Britanie arată că majoritatea oamenilor care iau Covid-19 în această ţară se infectează prin transmiterea în spaţiul privat, de la o gospodărie la alta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici