Ponta şi-a donat casca de pilot la o gală caritabilă pentru Muzeul Brukenthal din Sibiu

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, că şi-a donat casca de pilot la o gală caritabilă pentru Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu, în cadrul căreia a şi cumpărat un tricou al piloţilor de la Napoca Rally Team, fără a preciza cât a plătit pentru acesta.

125 afișări
Imaginea articolului Ponta şi-a donat casca de pilot la o gală caritabilă pentru Muzeul Brukenthal din Sibiu

Victor Ponta (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Premierul Victor Ponta, care a participat, joi seară, la o gală caritabilă pentru strângerea de fonduri pentru Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-a donat casca de pilot în cadrul galei.

"Sunt curios cât au obţinut pe ea", a spus premierul, care a adăugat că, la rândul său, a cumpărat un tricou, fără a dori să precizeze cât a plătit pentru acesta.

Potrivit organizatorilor evenimentului, tricoul achiziţionat de Victor Ponta aparţine piloţilor de la Napoca Rally Team, iar persoana care a cumpărat casca premierului a dorit să rămână anonimă.

La gala care a avut loc la un hotel de cinci stele din municipiul Sibiu au participat aproximativ 70 de persoane, majoritatea piloţi români, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, şi alte oficialităţi din oraş.

Organizatorii galei au anunţat că Titi Aur a donat o pereche de mănuşi, iar alţi piloţi au donat tricouri, căşti şi combinezoane, suma totală strânsă în cadrul evenimentului urmând să fie comunicată ulterior.

Premierul declara, joi, într-o conferinţă de presă susţinută înainte de începerea galei, că admiră foarte mulţi dintre piloţii care participă la Raliul Sibiului, anunţând că va dori să cumpere ceva scos la licitaţie în cadrul galei.

Raliul Sibiului face parte din Campionatul European de Raliuri, fiind cea de-a şaptea etapă a competiţiei şi prima dintre cele două etape de macadam din cea de-a doua parte a campionatului.

Timp de două zile, piloţii vor străbate circa 230 de kilometri, în cadrul a 14 probe speciale, atât pe timp de zi, cât şi noaptea.

În cursul zilei de vineri, premierul Victor Ponta şi pilotul Titi Aur asigură traseul pentru cei 65 de participanţi la raliu, dintr-o maşină care a pornit în cursă cu un sfert de oră înaintea startului oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici