Popeye Marinarul revine în varianta 3D

Studiourile Sony Pictures vor produce un lungmetraj de animaţie 3D cu personajul Popeye Marinarul, informează comingsoon.net.

105 afișări
Imaginea articolului Popeye Marinarul revine în varianta 3D

Popeye Marinarul revine în varianta 3D (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avi Arad va fi producătorul acestui proiect cinematografic, iar Mike Jones va scrie scenariul.

Deşi nu se cunosc deocamdată detalii despre intriga filmului, iubita lui Popeye, Olive, bogatul Bluto şi copilul adoptat Swee'Pea vor participa şi ei la această nouă aventură cinematografică, informează revista Variety.

Avi Arad a declarat că noul film va acoperi teme diverse, precum prietenia, iubirea, lăcomia şi se va concentra asupra calităţilor şi defectelor oamenilor.

Noul film cu Popeye Marinarul va fi realizat de Sony Pictures Animation în colaborare cu Sony Pictures Imageworks. Cele două companii colaborează în prezent pentru a produce lungmetrajul de animaţie "The Smurfs" (Ştrumfii), care va fi lansat în SUA pe marile ecrane pe 29 iulie 2011.

Creat de E.C. Segar, personajul Popeye Marinarul a apărut pentru prima oară într-un număr al revistei de benzi desenate Thimble Theater, în 1929. Introdus iniţial în revistă pentru a avea doar o apariţie episodică, Popeye a avut imediat succes şi a devenit în cele din urmă un adevărat star.

Cea mai recentă apariţie a lui Popeye Marinarul pe marele ecran datează din 1980, în versiunea cinematografică regizată de Robert Altman, în care rolul principal a fost interpretat de Robin Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici