Video Povestea incredibilă a unui erou fară picioare

Nick Santonastasso are 20 de ani şi suferă de o boală foarte rară. Acesta s-a născut fără picoare şi o mână.

422 afișări

Povestea acestui bărbat este cu adevărat incredibilă. Nick Santonastasso are 20 de ani şi suferă de o boală foarte rară.  Acesta s-a născut fără picoare şi o mână.

În ciuda afecţiunii, bărbatul este o inspiraţie pentru toţi. Nu a lăsat boala să-l afecteze şi face sport de fiecare dată când are ocazia. Merge la sala, face exerciţii în fiecare zi şi s econsideră un om cât se poate de normal. 

„Dacă eu pot, atunci şi voi puteţi.“  este mesajul pe care Nick vrea să-l transmită lumii. Tânărul este hotărât să-şi trăiască viaţa la maximum şi să nu fie afectat de nimic. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici