Video Povestea lui Rino Sasaki, tânăra considerată a fi cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din Japonia

Meseria de şofer de camion este una solicitantă din punct de vedere fizic (nu e uşor să repari o pană de cauciuc în mijlocul pustietăţii), fiind aleasă în general de bărbaţi. Sunt, însă, şi destule femei care urmează o astfel de carieră. Printre acestea se numără şi Rino Sasaki, „cea mai frumoasă şoferiţă de camion din Japonia”.

28919 afișări

Sasaki a crescut în Prefectura Kochi  din Japonia. Tânăra este fiica unui şofer de camion de cursă lungă, dar nu s-a gândit să urmeze această meserie până acum şapte ani, când tatăl ei s-a îmbolnăvit. Bărbatul a continuat să lucreze, dar, la 21 de ani, Rino  a început să îl însoţească în curse pentru a avea grijă de el. La momentul respectiv, tânăra preda dansuri tradiţionale japoneze.

Pentru o perioadă, Sasaki a încercat să facă ambele joburi, dar cursele lungi şi obositoare şi-au spus cuvântul. Tânăra a renunţat la cariera de profesoară de dansuri şi s-a dedicat celei de şofer profesionist.

Rino, care conduce aproximativ 200.000 de kilometri pe an, este foarte populară pe reţelele de socializare. Tânăra are mulţi fani pe Instagram, unde publică frecvent imagini din călătoriile pe care le face la bordul camionului ei marca Volvo.

După şapte ani de condus TIR-uri, Sasaki este dezamăgită de un singur lucru. Nu se găsesc echipamente potrivite - salopete, mănuşi, ghete - pentru şoferi de TIR de dimensiunile ei. De aceea, şoferiţa vrea să lanseze propria linie de haine şi accesorii pentru femeile care conduc camioane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici