Premiile OSCAR 2017. Cum va arăta senzaţionalul MENIU de la Balul Guvernatorilor

La o primă vedere s-ar putea spune că este generos. Premiile Oscar bat la uşă, iar bucătarii au gândit de ceva timp meniul special al faimoasei petreceri hollywoodiene.

1110 afișări
Imaginea articolului Premiile OSCAR 2017. Cum va arăta senzaţionalul MENIU de la Balul Guvernatorilor

Premiile OSCAR 2017. Cum va arăta senzaţionalul MENIU de la Balul Guvernatorilor (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Pentru a 89-a ediţie a balului Academiei de la Hollywood, chef Wolfgang Puck va pregăti preparate uimitoare pentru 1500 de oaspeţi celebri sau cu influenţă în industria filmului, notează Gustarte.ro.

Tema petrecerii de anul acesta este "transformarea magică" şi exact asta vor descoperi invitaţii atât în farfurie cât şi în materie de design interior.

"Design-ul unic al salonului unde va avea loc balul a fost creat meticulos pentru a sărbători Oscarurile", spune Jeffrey Kurland, guvernatorul Academiei. Roşu, alb şi auriu vor fi culorile predominante.

Dar să revenim la mâncare. Meniul include peste 50 de feluri de aperitive care vor satisface toate capriciile şi fanteziile culinare ale Hollywoodului. De la chipsuri de parmezan cu filet mignon, covrigei uscaţi de casă cu brânză pimento, popcorn cu aromă de trufe şi praf de aur până la cartofi copţi cu caviar, coaste Wagyu cu mirodenii marocane, tacos taro cu creveţi, mango şi avocado, gnocchetti cu ciuperci fierte, fistic şi smântănă, homar, sushi, somon afumat sau plăcintă de pui cu trufe negre.

La capitolul deserturi, pe mese vor străluci statuete Oscr din ciocolată cu aur comestibil sau bomboane din orez crocant şi tarte cu unt de arahide, printre altele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici