Un fotomodel, dat în judecată după o cascadorie periculoasă. Răspunsul ei: Ar trebui să fiu recompensată

Modelul rus Viki Odintcova a postat în ianuarie un video în care ea atârna de o clădire de 75 de etaje, fară niciun echipament de protecţie. Acum proprietarii clădirii din Dubai vor să o dea în judecată, dar ea consideră că ar trebui recompensată.

5602 afișări
Imaginea articolului Un fotomodel, dat în judecată după o cascadorie periculoasă. Răspunsul ei: Ar trebui să fiu recompensată

Un model dat în judecată după o cascadorie periculoasa, răspunsul ei: Ar trebui să fiu recompensată (Imagine: Facebook VIKI Odintcova / Mediafax Foto)

 
Modelul este o celebritate pe Instagram şi are aproximativ 3 milioane de urmăritori. E a efecutat cascadoria pe vârful Turnului Caian care are o înălţime de 306 metri. Înregistarea a fost urmărită de 1,1 milioane de ori şi a avut 2.528 comentarii. Ea a menţionat că filmarea a fost realizată de profesionişti şi nu ar trebui încercată acasă.
 
Cayan Group, cei care deţin clădirea au declarat că vor să o dea pe Odintcova în judecată pentru că a încălcat regulile de securitate ale clădirii, dar şi pentru ca a efectuat o cascadorie fără permisiunea conducerii.
 
 

Все трюки выполнены профессионалами, не пытайтесь повторить это самостоятельно. @a_mavrin #VikiOdintcova #MAVRIN #MAVRINmodels #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

 
Compania consideră că modelul s-a comportat „iresponsabil“. Clădirea a mai fost folosită pentru cascadorii, dar de fiecare dată cu toate măsurile de siguranţă luate.
 
Odintcova a răspuns grupului declarând că ar trebui recompensată. „Merităm o recompensă pentru că am dezvăluit cât de slabă este sucuritatea clădirii. Eram pe acoperişul clădirii fără intenţii maliţioase, dar altcineva ar putea să se sinucidă sau să facă un act de terorism de acolo.“ 

 

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

 
Poliţia locală i-a cerut modelului să semnze un acord prin care promite să nu mai repete cascadoria în Dubai. Modelul a fost de acord, cu condiţia ca actul să-i fie trimis prin poştă şi a promis că nu va mai repeta cascadoria, dar nici nu va face altceva asemănător.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici