Primul concert Iris fără Cristi Minculescu. Aproape 1.000 de spectatori au aplaudat şi încurajat trupa

Primul concert al trupei Iris fără Cristi Minculescu şi cu un nou solist, Toni Şeicărescu, a avut loc, sâmbătă seară, la Călan, în faţa a aproape 1.000 de spectatori, membrii formaţiei spunând că este prima apariţie pe scenă în noua formulă şi mulţumind pentru aplauze şi încurajări.

1406 afișări
Imaginea articolului Primul concert Iris fără Cristi Minculescu. Aproape 1.000 de spectatori au aplaudat şi încurajat trupa

Primul concert Iris fără Cristi Minculescu. Aproape 1.000 de spectatori au aplaudat şi încurajat trupa (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Este prima noastră apariţie pe scenă în această formulă şi vă mulţumim pentru aplauze şi încurajări", au spus membrii trupei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mesajul a fost reluat de noul solist al trupei Iris, Toni Şeicărescu, pe parcursul concertului, care a durat mai mult de o oră, timp în care fanii au scandat "Iris", au aplaudat şi au fredonat împreună cu formaţia o parte din cele mai cunoscute melodii "Baby", "Trenul fără naş", "Casino", "Strada ta".

Dacă tinerii au primit cu entuziasm noua formulă Iris, fanii vechi s-au arătat mai rezervaţi.

"Încă din adolescenţă ascult Iris, de peste 20 de ani. Sper să o ducă mai bine în noua formulă!", a spus unul dintre fanii prezenţi la concert, Mihai Alion.

"Deocamdată sunt în regulă, să vedem ce o să se mai întâmple mai încolo. Sunt fan Iris de 15 ani şi n-am ratat niciunul dintre concertele lor mari", a spus un alt fan, Angel Marc, în timp ce alt spectator a spus că este un concert excelent, dar că îi este dor de Minculescu.

În pofida frigului, fanii au cerut şi primit un bis, recitalul Iris întinzându-se până aproape de miezul nopţii.

"Am avut un public care ne-a susţinut. Am plecat la drum cu optimism. Toţi am fost hotărâţi, am muncit mult, colegii mei mai mult ei ştiu mai bine. Ei au muncit mai mult, eu am venit la urmă şi a trebuit să acumulez mai repede. Ne-am evoluat forţele şi probabil peste o săptămână voi fi mai departe, mult mai aproape de ce ne dorim noi să facem. În această seară a fost extraordinar. Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi. Bineînţeles că nu vom uita că în acest formaţie a cântat şi Cristi, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut", a declarat, la finalul recitalului, noul solist al trupei Iris, Toni Şeicărescu.

Membri trupei Iris spun că recitalul din Călan a fost o repetiţie cu public, iar concertul de revenire va avea loc în 4 decembrie la Bucureşti.

"La început ne-a păcălit că nu ştie ce să facă pe scenă, dar oricum a fost o repetiţie bună. Ştim ce să mai corectăm şi ce vrem să facem mai departe. A fost bine. Pe 4 decembrie va avea loc concertul de revenire oficială pe scena românescă la Sala Palatului, în Bucureşti. Pregătim un nou single şi un nou album pentru la anul", a spus unul dintre fondatorii trupei Iris, bateristul Nelu Dumitrescu.

La începutul lunii septembrie, peste cinci mii de persoane din toată ţara au asistat, timp de o oră, la concertul Iris susţinut în comuna Bonţida, din judeţul Cluj, Cristi Minculescu mulţumindu-le fanilor, iar la final părăsind scena fără să motiveze decizia care l-a determinat să părăsească formaţia.

Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Capitală. Noul album - "Iris - O lume doar a lor - 35 de ani" - a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici