Prinţul Charles, în vizită privată în Transilvania

Prinţul Charles se află într-o vizită privată în Transilvania în cursul căreia s-a întâlnit, duminică după-amiază, cu fermierii din zona localităţii Saschiz, judeţul Mureş, unde a mai venit în urmă cu cinci ani.

1284 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles, în vizită privată în Transilvania

Prinţul Charles, în vizită privată în Transilvania (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Primarul localităţii Saschiz, Ovidiu Şoaită, a declarat că prinţul Charles a ajuns în localitate duminică, în jurul orei 16.30, şi a stat proximativ o oră.

El a vizitat un punct de colectare şi procesare a laptelui modernizat la standarde europene cu bani de la guvernul norvegian şi s-a întâlnit cu fermierii din zonă.

Primarul a precizat că punctul de colectare şi prelucrare a laptelui aparţine Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din Saschiz, în zonă fiind alte opt astfel de centre modernizate în localităţile Archita şi Vânători.

Ovidiu Şoaită a precizat că prinţul Charles acordă atenţie micilor fermieri din întreaga lume şi consideră produsele bio "o speranţă pentru toţi".

În timpul întâlnirii cu fermierii, prinţul Charles a băut un pahar cu suc şi unul cu rachiu.

Din judeţul Mureş prinţul Charles a plecat în judeţul Covasna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici