Prinţul George împlineşte trei ani: Casa Regală a Marii Britanii dezvăluie fotografii cu moştenitorul - FOTO

Prinţul William al Marii Britanii şi Prinţesa Kate au dezvăluit o serie de fotografii cu viitorul rege, în vârstă de numai 3 ani, cu ocazia aniversării acestuia, informează People.com.

603 afișări
Imaginea articolului Prinţul George împlineşte trei ani: Casa Regală a Marii Britanii dezvăluie fotografii cu moştenitorul - FOTO

Prinţul George împlineşte trei ani:Casa Regală a Marii Britanii dezvăluie fotografii cu moştenitorul (Imagine: Facebook / British Embassy Bucharest )

Pentru a marca cea de-a treia aniversare a viitorului rege, părinţii lui, Prinţesa Kate şi prinţul William au publicat o nouă serie de fotografii, aşa cum au făcut şi pentru sora lui mai mică, la prima ei zi de naştere, în luna mai a acestui an.

"Ducele şi Ducesa speră că oamenii se vor bucura să vadă aceste noi fotografii. Ei ar dori să le mulţumească tuturor pentru toate mesajele minunate pe care le-au primit, cu ocazia aniversării lui Prince George", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Într-una dintre fotografii, George îi dă câinelui familiei să mănânce din propria îngheţată, în grădina Casei Regale.

În alt instantaneu, acesta apare în picioarele goale, stând pe un leagăn dedicat părinţilor săi, ce poartă înscrisurile "William & Catherine.", iar o altă fotografie îl înfăţişează pe bucălatul rege, în timp ce pozează extrem de degajat.

"M-am bucurat cu adevărat de posibilitatea de a face aceste fotografii Prinţului George. A fost o atmosferă foarte relaxată şi plăcută. Sunt onorat că au decis să împartă aceste imagini cu publicul, pentru a marca a treia zi de naştere", a declarat fotograful Matt Porteous.

 

A fost un an mare pentru moştenitorul la tron. A început ca preşcolar în luna ianuarie, şi a avut o întâlnire istorică cu preşedintele Obama, în aprilie. Apoi a apărut pe balconul Palatului Buckingham, alături de Charlotte, în luna iunie.

La începutul acestei luni, pentru că e pasionat de avioane, micul George s-a alăturat părinţilor săi la una dintre ieşirile lor oficiale, pentru a vedea avioane şi elicoptere de aproape, la un spectacol aviatic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici