Prinţul Harry, noi dezvăluiri candide despre tinereţea sa tulburată: Am vrut să renunţ la statutul regal

Prinţul Harry a acordat un nou interviu în care a făcut declaraţii controversate, dar sincere, deschizându-se în faţa publicului şi recunoscând că a vrut să iasă din familia regală şi să ducă o viaţă obişnuită, departe de statutul impunător al familiei sale, scrie Daily Mail.

12829 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, noi dezvăluiri candide despre tinereţea sa tulburată: Am vrut să renunţ la statutul regal

Prinţul Harry, noi devăluiri candide despre tinereţea sa tulburată: Am vrut să renunţ la statutul regal (Imagine: Hepta)

Într-un interviu candid, Harry, în vârstă de 32 de ani, a oferit mai multe detalii despre tinereţea sa haotică şi a dezvăluit modul în care s-a chinuit să îşi găsească un scop după ce a plecat din armată.

”Am petrecut mulţi ani neştiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mă mturizez”, a spus prinţul.

Au urmat câţiva ani plini de petreceri, băutură şi fumat - ani pe care Harry i-a descris într-un alt interviu drept ”total haotici” - iar Harry chiar a recunoscut că a fost foarte aproape de a claca de câteva ori.

Când a decis să devină mai constructiv, acesta a luat în serios posibilitatea de a renunţa la statutul regal şi de a duce o viaţă normală în schimb.

”Am simţit că vreau să ies din familie, dar m-am decis totuşi să rămân şi să îmi găsesc un rol. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrităţi, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun”, a mai spus prinţul Harry.

Acesta a mai recunoscut că după moartea prematură a mamei sale s-a simţit ”ca acasă” doar în timpul anilor dedicaţi armatei. În 2007, după 10 săptămâni petrecut în Afghanistan, poziţia sa a fost descoperită şi făcută publică de către o revistă, iar prin urmare, Harry a trebuit relocat din motive de securitate.

 

”Am fost foarte supărat. Armata a fost cea mai bună evadare de care am avut parte. Simţeam că sunt pe drumul cel bun, că pot obţine ceva. Pot înţelege extrem de bine oamenii cu diferite poveşti de viaţă şi simţeam că fac parte dintr-o echipă”, a explicat Harry.

”Cât am fost în armată nu eram prinţ, eram doar Harry”.

Totuşi, cu ajutorul fratelui său mai mare, William, Harrz a descoperit o modalitate de a se reinventa şi a-şi gîsi un ţel care a câştigat respectul şi afecţiunea publicului: promovarea cauzei femeilor şi militarilor răniţi şi abordarea problemelor legate de sănătatea mintală, printre altele.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici