Rammstein anunţă pe Facebook că Till Lindemann nu are coronavirus. Mesajul publicat

  • Till Lindemann (57 de ani) este solistul trupei germane rock Rammstein
  • Lindemann a fost internat la terapie intensivă, dar starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit ulterior
  • Potrivit unui mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a trupei, testul pentru coronavirus al lui Till a ieşit negativ
47743 afișări
Imaginea articolului Rammstein anunţă pe Facebook că Till Lindemann nu are coronavirus. Mesajul publicat

Solistul Rammstein, la terapie intensivă din cauza COVID-19. Till Lindemann este în stare critică

UPDATE 22.00: Testul pentru coronavirus al lui Till Lindemann a ieşit negativ. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a trupei. 

Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, se recuperează în spital după ce testul pentru COVID-19 a ieşit negativ. „Seara trecută Till Lindemann a fost internat în spital la sfatul medicului formaţiei. Acesta a petrecut noaptea la terapie intensivă dar a fost mutat pentru că se simte mai bine. Till a testat negativ pentru coronavirus”, arată mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei germane. 

UPDATE 14:45: Cotidianul german BILD scrie că Till Lindemann este în continuare la terapie intensivă, dar starea lui s-a mai ameliorat şi viaţa nu îi este pusă într-un pericol iminent.
 
Till Lindemann, solistul trupei germane rock Rammstein, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta se află la terapie intensivă, în stare critică, într-un spital din Berlin, anunţă BILD.
 
 
Iniţial, solistul trupei Rammstein a fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici