Rapperul 50 Cent a slăbit peste 23 de kilograme pentru un rol

Rapperul 50 Cent a slăbit peste 23 de kilograme pentru rolul din lungmetrajul "Things Fall Apart", cu ajutorul unei diete severe, pe care a urmat-o timp de nouă săptămâni, informează thesun.co.uk.

541 afișări
Imaginea articolului Rapperul 50 Cent a slăbit peste 23 de kilograme pentru un rol

Rapperul 50 Cent a slăbit peste 23 de kilograme pentru un rol (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul american, celebru pentru fizicul său musculos, interpretează în acest film rolul unui jucător de fotbal american care se îmbolnăveşte de cancer.

50 Cent a pierdut în greutate peste 23 de kilograme, slăbind de la 95,5 de kilograme până la 72 de kilograme, cu ajutorul unei diete bazate exclusiv pe lichide, timp de trei săptămâni. Totodată, rapperul american a practicat un regim intensiv de exerciţii fizice, petrecând, în medie, peste trei ore şi jumătate în fiecare zi pe pista de alergat.

O fotografie şocantă, care îl prezintă pe 50 Cent extrem de slab, surprins pe platourile de filmare, a fost postată pe Twitter.

"Sunt mort de foame. Am reînceput să mănânc. Voi fi în formă în scurt timp", a declarat 50 Cent.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 34 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul 50 Cent a jucat într-un film considerat de criticii de specialitate drept o dramă cu accente autobiografice, intitulat "Get Rich or Die Tryin'", ce poartă acelaşi titlu cu albumul său de debut, lansat în 2003.

50 Cent a mai jucat alături de Robert De Niro şi de Al Pacino în filmul "Righteous Kill" (2008) şi va juca în lungmetrajul "13", alături de Mickey Rourke.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici