Reese Witherspoon a cumpărat casa lui Steven Segal din Los Angeles

Actriţa americană Reese Witherspoon a achiziţionat locuinţa din Los Angeles a actorului Steven Segal, pentru 7 milioane de dolari, informează femalefirst.co.uk.

115 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon a cumpărat casa lui Steven Segal din Los Angeles

Reese Witherspoon a cumpărat casa lui Steven Segal din Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa se mută din casa pe care o împărţea cu fostul său soţ, actorul Ryan Phillippe, de care s-a despărţit în 2007 şi cu care are doi copii Ava (11 ani) şi Deacon (7 ani), pentru a se muta în locuinţa din Los Angeles.

Proprietatea, care are peste 1.850 de metri pătraţi, este situată în zona Brentwood a oraşului. Casa are şapte dormitoare, nouă săli de baie, o piscină, dar şi un templu budist.

Printre vecinii lui Witherspoon se numără prezentatoarea TV Chelsea Handler, Arnold Schwarzenegger şi Gisele Bundchen cu soţul său, Tom Brady.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rolul principal, în 2006, graţie rolului June Carter Cash, din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intention" (1999).

Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, în vârstă de 11 ani, şi Deacon, în vârstă de şapte ani. În 2008, actriţa a jucat alături de Vince Vaughn în comedia "De Crăciun nu stăm acasă!" şi vocea ei a fost folosită pentru unul dintre personajele din filmul de animaţie "Monsters vs. Aliens". În prezent, actriţa lucrează la proiectele "Around the World in 80 Dates" şi "Bell Witch".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici