Richard Branson, într-o situaţie inedită. Ce trebuie să facă faimosul miliardar după ce a pierdut un pariu

Miliardarul britanic Richard Branson, proprietarul echipei Virgin din Formula 1, va deveni "stewardesa" pasagerilor unei curse a companiei aeriene AirAsia, în urma unui pariu pierdut în faţa lui Tony Fernandes, patronul echipei Lotus din aceeaşi competiţie automobilistică.

563 afișări
Imaginea articolului Richard Branson, într-o situaţie inedită. Ce trebuie să facă faimosul miliardar după ce a pierdut un pariu

Richard Branson, într-o situaţie inedită. Ce trebuie să facă faimosul miliardar, după ce a pierdut un pariu (Imagine: Silviu matei/Mediafax Foto)

Branson şi Fernandes au făcut acest pariu în 2010 şi, potrivit înţelegerii, proprietarul echipei de Formula 1 mai slab situată în clasamentul final al anului 2010 - primul lor sezon în F1 - va servi masa, în calitate de "stewardesă", pasagerilor de la bordul unei curse a companiei aeriene AirAsia.

"Va fi stewardesă pe AirAsia cu o întârziere de doi ani, dar cel mai important este faptul că nu a uitat de acest lucru", a declarat, pe Twitter, Tony Fernandes, proprietarul acestei companii aeriene din Malaysia.

Echipa Lotus a terminat anul 2010 pe locul al 10-lea în clasamentul constructorilor, iar echipa Virgin, pe locul al 12-lea.

Pariul a fost amânat iniţial pentru începutul anului 2011, însă Richard Branson s-a accidentat în acea perioadă în timp ce schia.

Un reprezentant al companiei AirAsia anunţase în acea perioadă că Richard Branson va fi îmbrăcat în însoţitoare de bord, va fi machiat şi va purta pantofi cu toc înalt.

Biletele aferente cursei Kuala Lumpur-Londra vor fi vândute la licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi donaţi unei fundaţii de caritate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici