Risc major din dragoste. Un bărbat s-a îmbrăcat în haine de femeie şi a dat examenele la liceu în locul iubitei sale

  • Un student din Senegal a mers la examenele de final de liceu în locul iubitei sale.
  • Îmbrăcat în haine de femeie, acesta s-a prezentat la examene, trei zile la rând.
  • Abia a treia zi, profesorii examinatori au observat ceva ciudat la hainele lui şi au anunţat poliţia.
2575 afișări
Imaginea articolului Risc major din dragoste. Un bărbat s-a îmbrăcat în haine de femeie şi a dat examenele la liceu în locul iubitei sale

FOTO Pulse Senegal/Twitter

Final nefericit pentru tânărul student şi iubita sa, elevă de liceu. Nu doar că aceasta nu a promovat examenele de final de liceu, dar cei doi vor fi judecaţi pentru fraudare la examene, conform africanews.com.
 
Cuplul va fi judecat joi, 5 august pentru fraudarea examenelor şi complicitate la fraudă”, a declarat procurorul. 
 
Concret, bărbatul s-a mutat în oraşul în care era elevă iubita sa şi şi-a cumpărat haine de femeie. S-a prezentat la examene, trei zile la rând. În a treia zi, la testul la Limba engleză, supraveghetorii au observat ceva ciudat, aşa că au anunţat poliţia. 
 
Autorităţile l-au arestat pe el, dar şi pe iubita sa, care îl aştepta să termine examenul, la un hotel din oraş.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici