Ro-Wine-Festivalul Internaţional de Vinuri a ajuns la a patra ediţie/ Noutăţile evenimentului din acest an

A patra ediţie a "Ro-Wine The International Wine Festival of Romania" se va desfăşura în perioada 25-26 mai la Bucureşti, una dintre noutăţi fiind zoua Gourmet, în cadrul căreia se vor putea degusta delicatese culinare autohtone şi internaţionale.

585 afișări
Imaginea articolului Ro-Wine-Festivalul Internaţional de Vinuri a ajuns la a patra ediţie/ Noutăţile evenimentului din acest an

Ro-Wine-Festivalul Internaţional de Vinuri a ajuns la a patra ediţie

Deschiderea oficială a festivalului RO-Wine l The International Wine Festival of Romania Bucuresti by Marinela V. Ardelean, Liviu Popescu, Mihai Popescu are loc în data de 25 mai.

De la ora 12.00 va avea loc degustarea de vinuri.

În data de 26 mai, de la ora 12.00, sunt reluate evenimentele dedicate festivalului.

Biletele se pot achiziţiona de pe: http://www.romaniawinefestival.com/ro/bilete/

Organizat de Marinela V. Ardelean, alături de Liviu si Mihai Popescu, "RO-Wine | The International Wine Festival of Romania" are loc la Fratelli Studios şi reuneşte toti producătorii care doresc să îşi prezinte cele mai bune vinuri, atât în faţa publicului de specialitate, cât şi în faţa pasionaţilor, celor care doresc să descopere cât mai mult din secretele acestui domeniu.

Până la această oră sunt nu mai puţin de 77 de expozanţi care şi-au anunţat prezenţa pe site-ul evenimentului.

Pentru prima dată la RO-Wine Bucureşti se va lansa Ghidul RO-Wine. Acesta va fi un intrument util pentru toţi vizitatorii si pasionatii de vinuri de calitate, care va cuprinde în detaliu toate cramele participante, toate vinurile expuse spre degustare, restaurante de renume din Bucureşti şi din ţară, si alte informatii utile, care vor aduce în atenţia publicului unicitatea acestui eveniment. Ghidul RO-Wine va fi distribuit cu titlu gratuit în toată reţeaua Horeca, şi va putea fi achizitionat în cadrul festivalului şi din librăii.

O altă noutate la RO-Wine o va reprezenta Zoua Gourmet, în cadrul căreia se vor putea degusta delicatese culinare autohtone şi internaţionale.

De asemenea, la cererea publicului RO-Wine începând cu această ediţie se vor putea achiziţiona vinurile expuse în cadrul festivalului. Enoteca RO-Wine va pune la dispoziţia vizitatorilor etichetele de vin expuse în cadrul festivalului spre achizitionare directă.

Urmând modelul consacrat al ediţiilor anterioare din Bucureşti, accentul va fi pus pe interacţiunea directă dintre oaspeţi şi proprietarii de crame şi podgorii şi, pentru că vinul este personajul principal, organizatorii opteaza in continuare pentru modelul occidental al festivalurilor superpremium, cu standuri identice pentru fiecare producător şi cu un număr limitat de etichete ce pot fi prezentate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici