Robert Negoiţă a interpretat la pian Cantata 147 de Bach şi "Fur Elise",într-un concert în aer liber

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a interpretat la pian, sâmbătă seară, în cadrul unui concert în aer liber organizat de primărie, Cantata 147 de Bach şi "Fur Elise" de Beethoven, spunând că este prima oară în ultimii 15 ani când cântă în faţa unui public.

446 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă a interpretat la pian Cantata 147 de Bach şi "Fur Elise",într-un concert în aer liber

Robert Negoiţă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Edilul a fost prezent, sâmbătă seară, la concertul organizat în Piaţa Regiunilor, recent inaugurată în sector, pe bulevardul Unirii, între Piaţa Alba Iulia şi strada Traian.

După reprezentanţia trupei White Mahala, în deschiderea concertului pe care urmau să-l susţină Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Marius Mihalache şi interpreta de jazz Irina Sârbu, a urcat pe scenă primarul Robert Negoiţă, pentru a susţine un recital la pian.

Acesta a ales coralul "Iisus rămâne bucuria mea" din Cantata 147 de Johann Sebastian Bach, pe care l-a interpretat alături de un ansamblu vocal.

Reprezentaţia a fost însoţită de aplauzele celor peste 100 de persoane aflate la eveniment, după care amfitrionul serii, Cătălin Măruţă, l-a întrebat pe primar dacă mai cântă ceva, Negoiţă acceptând.

Cea de-a doua piesă aleasă a fost "Fur Elise" de Ludwig van Beethoven, nu mai puţin aplaudată la final.

După recital, Negoiţă a spus că este foarte emoţionat şi că este prima dată în 15 ani când cântă în faţa unui public.

El le-a mai declarat jurnaliştilor, în legătură cu Piaţa Regiunilor recent inaugurată în sectorul 3, că poate spune, după ce a fost şi în Franţa, că bulevardul Unirii arată ca unul european.

Concertul la care a participat Negoiţă face parte din seria evenimentelor "Arte în stradă", organizate de Primăria Sectorului 3 în Piaţa Regiunilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici