Românii au ales MAROON 5, în Piaţa Constituţiei

Zeci de mii de români au ales, duminică seară, Maroon 5. Piesele care i-au făcut celebri pe Adam Levine şi pe colegii săi de trupă au răsunat timp de aproape o oră şi jumătate în Piaţa Constituţiei, în primul concert al trupei americane susţinut în România.

858 afișări
Imaginea articolului Românii au ales MAROON 5, în Piaţa Constituţiei

Românii au ales MAROON 5, în Piaţa Constituţiei

Zeci de mii de români au ales, duminică seară, Maroon 5. Piesele care i-au făcut celebri pe Adam Levine şi pe colegii săi de trupă au răsunat timp de aproape o oră şi jumătate în Piaţa Constituţiei, în primul concert al trupei americane susţinut în România. Fanii au cântat cot la cot cu Adam Levine şi l-au aclamat pentru recitalul 100% live.

Românii au dat un altfel de vot duminică seara în Piaţa Constituţiei din Capitală. Zeci de mii de românii au ales Maroon 5. Fani veniţi din toată ţara au cântat şi au dansat aproape o oră şi jumătate la concertul trupei, primul pe care americanii îl susţin în ţara noastră. Adam Levine, solistul Maroon 5, nu şi-a dezamăgit fanele şi a cântat fără cusur melodiile cele mai cunoscute ale formaţiei. Cu timbrul inconfundabil, Adam a început recitalul cu piesa „Animals” şi strigătul care l-a făcut celebru, într-un spectacol de lumini fascinant. De la ritmul antrenant, însoţit de urale şi mişcări de dans, Maroon 5 a trecut la piesele care le-amintesc fanilor de primii ani din istoria trupei, „This love” şi „She will be loved”.

Mulţimea a început să cânte „This love” încă de la primele acorduri, iar vocile fanilor au răsunat în Piaţă, făcându-l pe Adam Levine să zâmbească şi să aplaude. „Moves like Jagger” i-a pus din nou în mişcare pe românii din Piaţa Constituţiei, urmând ca show-ul să se încheie cu cea mai nouă piesă Maroon 5, „Sugar”. Spectacolul pare că i-a făcut pe oameni să uite de paharele de plastic, de sticle şi de cutiile de popcorn pe care le-au lăsat în urma lor, pe jos, deşi coşurile de gunoi nu au lipsit din peisaj.

În deschiderea concertului au cântat Antonia şi trupa Les Elephants Bizzares. În mulţime camerele au surprins-o şi pe Delia, al cărei chip a apărut de mai multe ori pe ecranele uriaşe amplasate în Piaţă.

Mai multe detalii despre concertul Maroon5 pe Gândul.info.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici