Russell Brand divorţează de Katy Perry după o căsnicie de 14 luni

Actorul britanic Russell Brand a intentat divorţ pentru a pune capăt căsniciei cu cântăreaţa americană Katy Perry care a durat doar 14 luni.

1456 afișări
Imaginea articolului Russell Brand divorţează de Katy Perry după o căsnicie de 14 luni

Russell Brand divorţează de Katy Perry după o căsnicie de 14 luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În actele pentru divorţ, depuse de Russell Brand la Curtea Superioară din Los Angeles, actorul citează ca motiv de separare "diferenţe ireconciliabile", informează dailymail.co.uk.

Informaţiile privind o posibilă despărţire a celor doi circulau de mai multe zile, mai ales după ce presa internaţională a scris că Brand şi Perry au petrecut Crăciunul separaţi. Amândoi au fost fotografiaţi fără verighetă, Brand, la Londra, iar cântăreaţa, în Hawaii.

"Din nefericire, Katy şi cu mine punem punct căsătoriei noastre. O voi adora veşnic şi ştiu că vom rămâne prieteni", a spus Russell într-un comunicat dat publicităţii vineri. De cealaltă parte, Katy Perry nu a făcut deocamdată niciun comentariu privind acest divorţ.

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul britanic Russell Brand s-au căsătorit, în octombrie 2010, în India, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse. Cei doi nu au copii.

Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană în vârstă de 27 de ani, care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie. Perry este prima artistă care a avut cinci hituri în Billboard Hot 100 într-un singur an, în ultimul secol. Cel de-al doilea album de studio al său, "Teenage Dream", lansat în 2010, a debutat pe primul loc în Billboard 200 şi include o serie de hituri - "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework" etc. În decembrie anul acesta, Perry a fost aleasă de MTV artistul anului. Cântăreaţa, nominalizată de opt ori la premiile Grammy, a fost jurat în în emisiunile TV de talente "The X Factor" şi "American Idol".

Russell Brand, în vârstă de 36 de ani, este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie. A jucat în filme precum "Înşelat de Sarah Marshall", "Adu-l urgent pe scenă", "Sunt un mic ticălos" şi "Arthur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici