Russell Crowe vrea să-şi "reunească" familia

Actorul neozeelandez Russell Crowe a dezvăluit recent, pe platforma de socializare Twitter, că intenţionează să îşi reunească familia şi condamnă aspru declaraţiile "crude şi false" cu privire la viaţa lui amoroasă.

218 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe vrea să-şi "reunească" familia

Russell Crowe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 48 de ani a scris, miercuri, pe contul său de Twitter, că, de îndată ce îşi termină contractele pe care le are şi se întoarce acasă, prioritatea lui este să încerce să îşi reunească familia, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, Crowe a negat informaţiile potrivit cărora ar avea o relaţie extraconjugală cu realizatoarea de emisiuni culinare Katie Lee, fosta soţie a cântăreţului Billy Joel.

"Recentele informaţii sunt crude şi false", a scris actorul.

http://10384285!

Declaraţiile lui Russell Crowe au fost făcute după ce viitoarea sa fostă soţie, Danielle Spencer, a vorbit public, pentru prima dată de la separarea de actor, tot pe o platformă online de socializare, despre viaţa ei. "Salut tuturor! Îmi pare rău că nu am mai fost pe aici de o bună bucată de vreme, dar au fost nişte întâmplări care m-au ţinut foarte ocupată. Vreau doar să vă mulţumesc pentru că m-aţi sprijinit şi pentru mesajele pe care mi le-aţi trimis. Înseamnă foarte mult pentru mine", a scris Danielle pe pagina sa de Facebook.

Russell Crowe, care s-a despărţit de soţia lui, Danielle Spencer, în octombrie, a fost surprins în timp ce se săruta cu Katie Lee în faţa unui şemineu amenajat în holul hotelului Greenwich din New York. Deşi păreau foarte apropiaţi, presa americană a scris că relaţia lor este abia la început.

Russell Crowe, în vârstă de 48 de ani, şi soţia lui, Danielle Spencer, în vârstă de 43 de ani, cu care starul australian are doi fii - Charles, în vârstă de opt ani, şi Tennyson, în vârstă de şase ani -, s-au despărţit în luna octombrie, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat nouă ani.

Crowe se află în prezent în America, pentru a filma, alături de Hugh Jackman, pentru lungmetrajul "Winters Tale", o poveste fantastică a cărei acţiune se desfăşoară în secolul al 19-lea.

În postarea sa de pe Twitter, Crowe a adus critici şi cotidianului britanic The Guardian, pentru recenzia negativă a filmului "Les Miserables", care a primit trei stele din cinci. Potrivit actorului, "celor de la The Guardian ar trebui să le fie ruşine pentru că au permis unui diletant să facă o cronică de film". "Sunteţi siguri că acela care a scris a şi văzut filmul?", întreba Russell Crowe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici