Serialul "Fear The Walking Dead" va fi difuzat la nivel mondial pe AMC, care emite şi în România - VIDEO

Spin-off-ul "The Walking Dead", care va avea premiera, anul acesta, în Statele Unite ale Americii şi va fi difuzat la nivel mondial la televiziunea AMC, ce emite şi în România, a primit titlul "Fear The Walking Dead", potrivit unui comunicat.

1288 afișări
Imaginea articolului Serialul "Fear The Walking Dead" va fi difuzat la nivel mondial pe AMC, care emite şi în România - VIDEO

Serialul "Fear The Walking Dead" va fi difuzat la nivel mondial pe AMC, care emite şi în România

În prima parte a lunii martie, AMC Global a anunţat că a obţinut drepturile de difuzare la nivel internaţional a unui spin-off al serialului "The Walking Dead", al cărui titlu urma să fie stabilit, şi care va avea premiera la sfârşitul verii, în Statele Unite ale Americii.

Acum, compania a anunţat că acest spin-off va avea titlul "Fear The Walking Dead". Totodată, AMC Global plănuieşte să difuzeze fiecare episod al acestui nou serial la 24 de ore de la premiera din SUA.

AMC Global, brandul internaţional al televiziunii AMC, a fost lansat la sfârşitul lui 2014 şi este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC SUA a obţinut drepturile de difuzare pentru două sezoane ale serialului.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert din "The Walking Dead" sunt producătorii executivi ai noului serial, care, la fel ca şi originalul, este produs de Studiourile AMC.

Dave Erickson ("Marco Pol", "Sons of Anarchy"), este cocreatorul şi a scris scenariul episodului pilot împreună cu Kirkman şi este, de asemenea, producător executiv şi showrunner. Din distribuţia serialului vor face parte Cliff Curtis ("Missing", "Gang Related"), Kim Dickens ("Gone Girl", "Sons of Anarchy"), Frank Dillane ("Harry Potter and the Half-Blood Prince") şi Alycia Debnam Carey ("Into the Storm").

Acţiunea din noul serial se va petrece în Los Angeles şi se va concentra pe personaje şi poveşti noi. Primul sezon va avea şase episoade de câte o oră şi va avea premiera la AMC anul acesta. Al doilea sezon al serialului se va difuzat în 2016.

"Suntem încântaţi să aducem telespectatorilor din întreaga lume «Fear The Walking Dead» la doar 24 de ore de la premiera din SUA, astfel fanii pot experimenta împreună emoţia unuia dintre cele mai aşteptate seriale dramatice, exclusiv pe AMC Global", a declarat Bruce Tuchman, preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. "AMC a creat unele dintre cele mai captivante programe în televiziunea din ultimii ani, iar acest show va completa perfect filmele populare şi serialele originale exclusive prezentate de televiziune", a mai spus acesta.

AMC Networks a schimbat imaginea televiziunii MGM în AMC la sfârşitul lui 2014, inclusiv în România.

Rebranding-ul a marcat prima distribuţie în afara Americii de Nord pentru AMC, una dintre cele mai populare şi premiate mărci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit în Europa, America Latină, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD şi TV Everywhere acompaniază aceste canale.

În plus, pe lângă programele originale de la propriile studiouri AMC Networks, AMC Global prezintă filme populare, premiate din cele mai mari filmoteci din lume.

Pe lângă faptul că este distribuit prin America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii.

Dedicat producerii programelor de calitate şi conţinutului de film de peste 30 de ani, AMC Networks Inc. deţine şi operează mai multe dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune prin cablu: AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, şi IFC Films care produc şi livrează content distinct, captivant şi relevant din punct de vedere cultural, ce antrenează publicul pe mai multe platforme. Compania deţine de asemenea, AMC Networks International, divizia globală.

În România, serviciile de marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici