Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe ca să-i arate lui Ozzy cât de mult îl iubeşte

Vedeta britanică Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, şi-a tăiat venele de la încheietura unei mâini, la vârsta de 27 de ani, pentru a-i demonstra celui care i-a devenit ulterior soţ cât de mult îl iubeşte, dar admite că era beată, iar gestul a fost necugetat, potrivit contactmusic.com.

297 afișări
Imaginea articolului Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe ca să-i arate lui Ozzy cât de mult îl iubeşte

Sharon si Ozzy Osbourne (Imagine: Hepta)

Sharon Osbourne, în vârstă de 61 de ani, mai are şi în prezent cicatricele lăsate de tăieturile la încheietura mâinii pe care şi le-a făcut când avea 27 de ani, într-o provocare de a-i arăta starului rock Ozzy Osbourne, cu care se întâlnea atunci, cât de mult îl iubeşte, potrivit unei ştiri online.

Vedeta a povestit pentru prima dată incidentul miercuri, în emisiunea TV "The Talk", pe care o şi prezintă alături de alte celebrităţi feminine, la postul american CBS, informează contactmusic.com.

"Nu am discutat niciodată despre asta din cauza stânjenelii legate de cât de stupid a fost să fac aşa ceva", a spus Osbourne. "Aveam 27 de ani, începusem să mă văd cu Ozzy... şi când ne vedeam, beam foarte mult. Am fost la o petrecere şi pe la patru dimineaţa mă întreabă «Cât de mult mă iubeşti?» şi eu i-am zis «Aş face orice pentru tine, orice, te ador pur şi simplu. Mi-aş da viaţa pentru tine!». Iar eu am continuat... «O să îţi arăt cât de mult te iubesc, o să mor pentru tine», aşa că m-am dus într-o cameră de serviciu unde era un cuţit pe o masă. Am luat cuţitul, i-am spus (lui Ozzy, n.r.) «te iubesc foarte mult» şi m-am tăiat de trei ori la închetura mâinii", a povestit Sharon Osbourne.

Vedeta TV a mai relatat că, după ce a venit ambulanţa, le-a spus medicilor că s-a purtat doar ca o "beţivă melodramatică", dar autorităţile au crezut că a vrut să se sinucidă. "M-au ţinut închisă! Am o cicatrice de atunci şi am fost izolată în spital pentru că am fost o beţivă melodramatică. Acum le spun tuturor că am fost atacată de un câine", a explicat Osbourne.

Sharon Osbourne este o compozitoare, scriitoare şi realizatoare de televiziune britanică, devenită celebră după ce a apărut alături de soţul ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi de copiii lor, în reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a făcut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent". Biografia ei, intitulată "Extreme", s-a vândut în peste două milioane de copii. Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori că a fost persoana care a reuşit să relanseze cariera muzicală a soţului ei, prin înfiinţarea festivalului Ozzfest. Sharon şi Ozzy Osbourne au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici