Sharon Stone, dată în judecată de fosta ei menajeră

Sharon Stone a fost dată în judecată de fosta ei menajeră, care afirmă că a fost concediată abuziv de celebra actriţă americană.

312 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, dată în judecată de fosta ei menajeră

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelica Castillo susţine că s-a lovit la spate în timp ce descărca în portbagajul automobilului vedetei mai multe produse alimentare pe care le cumpărase de la o băcănie. Potrivit spuselor sale, atunci când medicii i-au recomandat să evite să ridice obiecte grele, Sharon Stone a concediat-o, informează contactmusic.com.

Ea a deschis un proces contra actriţei, de la care solicită daune financiare pentru accidentarea suferită la spate, relatează TMZ.com.

Nu este pentru prima dată când Sharon Stone a fost dată în judecată de o fostă angajată. În mai 2012, una dintre fostele ei bone a acuzat-o pe vedeta de la Hollywood că i-a interzis să mai vorbească cu copiii ei şi că a concediat-o ulterior din cauza convingerilor ei religioase.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

În vara anului 2012, Sharon Stone a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, lungmetrajul "What About Love", în regia lui Klaus Menzel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici