Shia LaBeouf şi Tom Hardy s-au bătut pe platourile de filmare

Actorul american Shia LaBeouf a declarat într-un interviu recent că s-a bătut din cauza unei glume proaste cu britanicul Tom Hardy, colegul său din distribuţia pentru "The Wettest County In The World", în timpul filmărilor pentru această dramă.

1164 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf şi Tom Hardy s-au bătut pe platourile de filmare

Shia LaBeouf (Foto) şi Tom Hardy s-au bătut pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

LaBeouf, starul din seria "Transformers", a recunoscut că a întâmpinat dificultăţi în a se împrieteni cu Tom Hardy în timp ce jucau împreună în drama "The Wettest County In The World", iar diferenţele de opinii dintre ei s-au manifestat violent într-o zi, când cei doi actori s-au bătut pe platourile de filmare, informează express.co.uk.

Shia LaBeouf susţine că acea bătaie a reprezentat un incident singular şi că Tom Hardy "nu i-a mai spus apoi niciodată acele lucruri agresive".

Însă acea bătaie nu a fost singurul conflict pe care LaBeouf l-a avut cu actorul britanic - el susţine că i-a dispreţuit pe colegii lui de distribuţie Hardy şi Jason Clarke în momentul în care aceştia au început să se laude cu maşinile lor elegante şi costisitoare.

Shia LaBeouf, care a fost plătit cu câte 15 milioane de dolari pentru rolurile din superproducţiile din seriile "Transformers" şi "Indiana Jones", a insistat asupra faptului că nu este deloc interesat în a-şi cheltui banii pe gadget-uri şi "jucării" scumpe şi susţine că se simte "cu adevărat ruşinat" în legătură cu averea lui, care nu încetează să crească.

"În acest moment, am suficient de mulţi bani pentru a trăi 25 de vieţi. Nu aş putea să cheltuiesc toţi banii pe care-i am acum. Însă nu sunt deloc interesat de toate acele prostii materialiste pe care poţi să le cumperi cu bani", a declarat Shia LaBeouf într-un interviu acordat publicaţiei Details.

"Ei vorbeau despre Ferrari şi alte prostii de genul acesta, spunând că este o maşină cool. Dacă Jason Clarke ar sosi acum, aici, într-un Ferrari, eu nu mi-aş spune privindu-l «Ce tip al dracului de cool!», ci mai degrabă «Ia te uită şi la clovnul ăsta!». Cred că faptul că eu dispreţuiesc acele lucruri mă ajută să fiu în siguranţă", a declarat actorul american.

Tom Hardy este un actor britanic născut pe 15 septembrie 1977, ce s-a remarcat în câteva producţii cu succes de casă, precum "Marie Antoinette", "RocknRolla" şi "Inception". El va putea fi văzut pe marile ecrane în 2012, în următorul film din seria "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises".

Shia LaBeouf, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), un lungmetraj care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici