Sistem: Playback-ul a fost o soluţie de compromis

Anca Lupeş, managerul trupei Sistem, formaţie pe care Marian Ionescu de la Direcţia 5 a acuzat-o că a făcut playback la Festivalul Cerbul de Aur, a declarat pentru MEDIAFAX că playback-ul a fost o soluţie de compromis, "cea mai sigură".

283 afișări
Imaginea articolului Sistem: Playback-ul a fost o soluţie de compromis

Managerul trupei Sistem: Playback-ul a fost o soluţie de compromis (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"Pentru programul pe care l-au avut de făcut la Cerbul de Aur, varianta de playback a fost cea mai sigură", a declarat Anca Lupeş.

Formaţia Sistem a deschis serile de concurs ale Festivalului Cerbul de Aur, miercuri şi joi, urmând să mai susţină un recital şi în deschiderea serii de vineri.

"Împreună cu TVR ne-am gândit că pentru deschidere aşa ar fi cel mai bine - să nu înşirăm foarte multe cabluri", a mai spus Lupeş, explicând că, după recitalul trupei Sistem, scena festivalului trebuie eliberată în doar două minute. "Nu mai e un secret pentru nimeni că Sistem ştie să cânte live, a fost o soluţie de compromis acceptată", a subliniat ea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile celor de la Direcţia 5, Lupeş a spus că aceştia au de mult timp ceva împotriva celor de la Sistem. "Fiindcă Marian Ionescu are o vendetă personală cu Sistem şi nu pierde nicio ocazie să se lege de trupă (...). Sunt convinsă că şi Direcţia 5 a făcut playback când a fost nevoie", a mai spus Lupeş.

Membrii formaţiei Direcţia 5 i-au acuzat, vineri, într-o conferinţă de presă, pe membrii formaţiei Sistem că au făcut playback şi nu au cântat live pe scena Cerbului de Aur de la Braşov.

"Este foarte uşor să îţi aduci un calculator, să pui un CD şi tu numai să te faci că baţi în nişte butoaie. Totul a fost playback", a declarat Marian Ionescu, liderul Direcţiei 5. "Este important ca ceea ce faci să nu fie aşa... de păcăleală şi în culori. A fost prea mare păcăleala şi prea multe culorile", a adăugat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici