Skema1400 – 24 de ore de party, în 15 octombrie, la Cota 1400 din Sinaia

Skema Crew aşteaptă doritorii pe 15 octombrie,de la ora 20.00, la Cota 1400 din Sinaia la „24 de ore de party cu un line-up de excepţie”.

881 afișări
Imaginea articolului Skema1400 – 24 de ore de party, în 15 octombrie, la Cota 1400 din Sinaia

Skema1400 – 24 de ore de party, în 15 octombrie, la Cota 1400 din Sinaia

„Atunci când natura va incepe să coloreze frunzele copacilor în cele mai frumoase nuanţe, Valentino Kanzyani, Piticu, Gescu, Herodot, Arapu şi Charlie va vor oferi un weekend muzică şi vizualuri care se ascultă şi se văd prin Ibiza, Moscova, Ljubljana sau la diverse festivaluri din România! Două zile fără limită de decibeli, sus pe munte, unde aerul este curat şi zgomotul urban dispare”, conform organizatorilor.

Biletele la party se pot cumpăra în avans la preţul de 40 de lei de pe LiveTickets sau la intrare în ziua evenimentului.

Evenimentul beneficiază şi de o pagină de Facebook care conţine informaţii  detaliate.

Skema Crew este un nume nou în domeniul organizării de evenimente din România, dar care a reuşit să-şi construiască reputaţia pe atenţia la detalii, respectul pentru public , parteneri  şi natură, valori pe care le consider parte integrantă a trade-mark-ului celor şase membri ai săi. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici