Smokie revine la Bucureşti pe 2 martie, acompaniată de o orchestră de 50 de muzicieni. Ce preţuri au biletele

Membrii trupei Smokie revin la Bucureşti, acompaniaţi de o orchestră de 50 de muzicieni, într-un concert care va avea loc pe 2 martie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, informează organizatorii.

337 afișări
Imaginea articolului Smokie revine la Bucureşti pe 2 martie, acompaniată de o orchestră de 50 de muzicieni. Ce preţuri au biletele

Smokie revine la Bucureşti pe 2 martie, acompaniată de o orchestră de 50 de muzicieni. Ce preţuri au biletele (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Legendara trupă britanică revine în această primăvară în România, cu o surpriză de proporţii. După concertul de amploare susţinut în anul 2009 la Sala Polivalentă din Bucureşti, alături de orchestra 101 Violins, în faţa a peste 5.500 de spectatori, mult îndrăgiţii artişti se reîntorc pe 2 martie, la Sala Palatului, într-un nou concert.

Concertul presupune o adevărată mişcare de forţe pentru organizatori, pentru că pe scena sălii de spectacol, alături de actuala componenţă Smokie, vor evolua aproximativ 50 de muzicieni de înaltă clasă artistică, membri ai Aleksander Philarmonic Orchestra.

Sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, "Living Next Door to Alice", "Mexican Girl", "I'll Meet You at Midnight" şi "Oh Carol" vor fi doar câteva dintre hiturile trupei ce vor putea fi ascultate de fani. Pe lângă melodiile anilor '70 adorate de iubitorii muzicii rock, fanii veniţi la concert vor putea asculta piese ce promovează cel mai recent material discografic, albumul "Take a Minute".

Smokie este o trupă deja cunoscută şi apreciată pentru concertele susţinute alături de orchestre de prestigiu. Primul show de acest tip a avut loc în anul 1982, alături de Orchestra Operei din Paris.

Biletele pentru concertul susţinut de trupa Smokie la Sala Palatului au fost puse în vânzare şi sunt disponibile la preţuri care variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: cat. IV - 90 de lei, cat. III - 120 de lei, cat. II - 180 de lei, cat. I - 220 de lei şi VIP - 250 de lei. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet (Unirea Shopping Center, etaj 2), de la Sala Palatului şi online, de pe www.vreaubilet.ro.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici