Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară

Cântăreaţa Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară, în primăvara anului 2012, a anunţat artista britanică prin intermediul unui mesaj postat joi pe Twitter.

249 afișări
Imaginea articolului Sophie Ellis Bextor va deveni mamă pentru a treia oară

Sophie Ellis Bextor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi avea încă un copil. Se va naşte la primăvară. Un frate sau o soră pentru Sonny şi Kit", a declarat artista britanică, în vârstă de 32 de ani, citată de dailymail.co.uk.

Sophie Ellis Bextor este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au împreună doi fii - Sonny, în vârstă de şapte ani, şi Kit, în vârstă de doi ani.

"În plus, înregistrările pentru cel de-al cincilea album al meu continuă aşa cum era programat. De fapt, am primit şi un termen-limită pentru finalizarea înregistrărilor. Mă aflu chiar acum în studio", a adăugat cântăreaţa.

Precedentele două sarcini ale cântăreţei au fost destul de dificile. Sonny, primul copil al cântăreţei britanice, s-a născut prematur, venind pe lume cu opt săptămâni înainte de termen, prin cezariană. Kit, al doilea copil al artistei, s-a născut şi el prematur, cu nouă săptămâni înainte de termen, şi a cântărit la naştere doar 1,2 kilograme.

Sophie Ellis Bextor şi Richard Jones s-au întâlnit în 2003, la o săptămână după ce cântăreaţa se despărţise de partenerul ei din ultimii şase ani, Andy Boyd.

Cântăreaţă şi compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea în anul 2000, o dată cu lansarea pe piaţă a single-ului "If This Ain't Love", cântat împreună cu DJ Spiller. De atunci, artista britanică a lansat şi alte piese de succes, precum "Murder On The Dancefloor", "Take Me Home" şi "Music Gets the best of me". Muzica lui Sophie Ellis-Bextor este un amestec de disco şi pop, cu influenţe electronice din anii '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici