Soţul cântăreţei Alicia Keys datorează fiscului american taxe de 2,6 milioane de dolari

Rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz, soţul cântăreţei Alicia Keys, a fost dat în judecată de fiscul american, căruia îi datorează taxe şi impozite în valoare de 2,6 milioane de dolari.

262 afișări
Imaginea articolului Soţul cântăreţei Alicia Keys datorează fiscului american taxe de 2,6 milioane de dolari

Soţul cântăreţei Alicia Keys datorează fiscului american taxe de 2,6 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit autorităţilor din New York, muzicianul, al cărui nume real este Kasseem Dean, nu şi-a achitat taxele aferente anului 2010, în valoare de 98.246 de dolari, informează TMZ.com.

Swizz Beatz, care este căsătorit cu Alicia Keys şi a produs albume lansate de nume mari din muzica rap şi hip-hop, precum Chris Brown, Dr. Dre, DMX şi Kanye West, are datorii însă mult mai mari. Astfel, valoarea totală a taxelor federale datorate se ridică la 2,6 milioane de dolari.

Swizz Beatz s-a căsătorit cu Alicia Keys pe 31 iulie 2010, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în Corsica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici