Spectacolul iluzioniştilor care au înconjurat lumea ajunge şi la Bucureşti

„The Illusionists - Live From Broadway” susţine patru reprezentaţii la Sala Polivalentă din Bucureşti între 13 şi 15 februarie, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

242 afișări
Imaginea articolului Spectacolul iluzioniştilor care au înconjurat lumea ajunge şi la Bucureşti

Spectacolul iuzioniştilor care au înconjurat lumea ajunge şi la Bucureşti

The Illusionists au făcut înconjurul Europei în 2019, cu peste 100 de show-uri în faţa a peste un milion de oameni. ”A sosit momentul ca următoarea oprire a elitei magiei, The Illusionists, să fie la Bucureşti. Între 13 şi 15 februarie 2020, Sala Polivalentă va găzdui, în premieră, patru reprezentaţii consecutive ce vor tăia respiraţia spectatorilor cu numere de iluzionism şi mentalism şocante, pline de adrenalină”, anunţă organizatorii. Spectacolele vor fi traduse în limba română. Biletele se găsesc în reţeaua Entertix.

The Illusionists duc mai departe tradiţia magiei de scenă într-o nouă eră. Producţia se aventurează dincolo de limitele imaginaţiei umane, purtându-şi audienţa într-un univers palpitant unde graniţa dintre realitate şi iluzie dispare. Călcând pe urmele unor legende precum Harry Houdini, The Illusionists combină tehnologie de vârf, jocuri de lumini spectaculoase, costume extravagante şi o superbă montare scenică într-un spectacol captivant ce abundă în numere de iluzionism şi mentalism, evadări din situaţii aparent imposibile (din cătuşe, din apă) şi multe alte surprize.

Un „Cirque du Soleil al Magiei” (în cuvintele cotidianului londonez „The Times”), producţia ”The Illusionists - Live From Broadway” se mândreşte cu recorduri de vânzări în întreaga lume: săli arhipline din Sydney şi Melbourne până în Londra şi Mexico City. The Illusionists au susţinut show-uri în peste 200 de oraşe din 40 de ţări de-a lungul timpului, bifând aproape 100 de reprezentaţii doar în prima jumătate a anului 2019, în 19 capitale europene. Spectacolele lor au fost retransmise de televiziuni precum ITV (Londra) sau NBC (Los Angeles). De la Ellen Show la Jonathan Ross au făcut deliciul asistenţei în cele mai urmărite show-uri TV din întreaga lume şi au fost aplaudaţi la Casa Albă în Washington şi de către familia regală din Monaco.

Sub bagheta portughezului Luis de Matos, şapte dintre cei mai spectaculoşi iluzionişti din lume iau cu asalt Bucureştiul. Pe scena de la Polivalentă vor urca James More, magicianul britanic care-a cucerit publicul în megashow-ul „Britain’s Got Talent” şi ale cărui spectacole se ţin cu casa închisă în Marea Britanie, urmat de Andrew Basso, unul dintre discipolii lui Houdini, împreună cu Enzo Weyne, una dintre descoperirile „France’s Got Talent”. Li se alătură americanul Kevin James, cu iluziile sale incredibile. Faimosul magician David Copperfield se numără printre admiratorii săi fervenţi, iar publicul de la Bucureşti va afla de ce după ce va avea ocazia să-i vadă trucurile pe scena de la Polivalentă. Din distribuţie fac parte şi două nume noi: An Halim, maestrul manipulării şi belgianul Aaron Crow, care va oferi momente pline de suspans folosind cuţite, arcuri şi macete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici