Vetetă YouTube descoperită moartă, la o săptămână după dispariţie. Etika era urmărit de sute de mii de fani | FOTO, VIDEO

Starul YouTube Etika, în vârstă de 29 de ani, dat dispărut de o săptămână, a fost descoperit mort de poliţia din New York şi se crede că s-a sinucis, potrivit thehollywoodreporter.com.

436 afișări
Imaginea articolului Vetetă YouTube descoperită moartă, la o săptămână după dispariţie. Etika era urmărit de sute de mii de fani | FOTO, VIDEO

Vetetă YouTube descoperită moartă, la o săptămână după dispariţie. Etika era urmărit de sute de mii de fani | FOTO, VIDEO

Un star în lumea gamerilor, Etika a fost dat dispărut pe 19 iunie. Poliţia newyorkeză i-a descoperit trupul neînsufleţit lângă un doc din Manhattan.

Etika, pe numele real Desmond Amofah, a stârnit îngrijorare în rândul fanilor cu o serie de mesaje care sugerau că se gândeşte la sinucidere, publicate pe platforma de micro-blogging Twitter în aprilie.

Într-o înregistrare video publicată pe platforma YouTube pe 19 iunie, dar care, între timp a fost eliminată, acesta avertiza asupra pericolelor reprezentate de social media.

"Îţi pot oferi o imagine a vieţii aşa cum o visezi, dar complet disproporţionată", ar fi spus acesta. "M-a consumat", ar mai fi spus Etika, ce era urmărit de sute de mii de fani pe conturile sale de social media.

Taguri:
youtube,
star,
sinucidere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici