Stela Popescu, Andreea Esca, Iulia Vântur şi Andreea Marin, la premiera de gală a filmului "Mamaia" - FOTO

Filmul "Mamaia", regizat de Jesus del Cerro şi produs de Alma Bacula, a avut premiera de gală vineri, la CinemaPRO din Bucureşti, evenimentul reunind zeci de vedete şi personalităţi, între care Stela Popescu - interpreta rolului principal, Andreea Esca, Iulia Vântur, Cătălina Grama şi Andreea Marin.

1668 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu, Andreea Esca, Iulia Vântur şi Andreea Marin, la premiera de gală a filmului "Mamaia" - FOTO

Stela Popescu, Andreea Esca, Iulia Vântur şi Andreea Marin, la premiera de gală a filmului "Mamaia"

Echipei filmului - în frunte cu producătorul Alma Bacula şi regizorul Jesus del Cerro - i s-au alăturat pe covorul roşu Andreea Esca şi soţul său, Alexander Eram, Diana Dumitrescu şi soţul său, producătorul Ducu Ion, Iulia Vântur, Cătălina Grama (Jojo), Dana Rogoz, Adela Popescu, Olivia Steer, Ilinca Vandici, Andrei Boncea, Toni Grecu, Cabral şi Andreea Ibacka, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Adina Galupa, Andreea Marin, Irina Margareta Nistor, Amalia Năstase, Maria Marinescu, Nae Caranfil, Cătălin Căţoiu şi Gabriel Cotabiţă.

Cel puţin la fel de emoţionaţi ca actorii din "Mamaia" au fost şi realizatorii filmului.

 

Astfel, producătorul Alma Bacula a spus că pe cât de comic este subiectul filmului "Mamaia", pe atât este de tragic. "Din păcate aceste poveşti se întâmplă. Bătrânii noştri sunt duşi la ţară şi lăsaţi în condiţii nu atât de plăcute. Eu în seara asta îl am alături de mine pe bunicul meu, care are 93 de ani, şi mă bucur foarte mult că îl am alături. Şi sunt mândră că lucrez cu o echipă atât de minunată, actori şi tineri şi mai în vârstă, cu care m-am simţit absolut minunat. M-am simţit minunat cu echipa noastră a filmului, cu care colaborăm de atâtea filme, şi am devenit ca o familie", a spus Alma Bacula. Ea i-a mulţumit soţului său, prezent la premiera filmului "Mamaia", şi spectatorilor.

Totodată, în aplauzele publicului, regizorul Jesus del Cerro a urcat pe scenă. "Mulţumesc echipei care m-a suportat", a glumit Jesus del Cerro. El i-a mulţumit şi producătoarei Alma Bacula, împreună cu care a făcut cinci filme până în prezent.

La premiera de gală de la CinemaPRO au participat şi mulţi dintre actorii care joacă în filmul "Mamaia".

Astfel, alături de Stela Popescu şi Valentin Teodosiu, interpreţii rolurilor principale, pe covorul roşu au păşit vineri seară şi foarte tânărul actor Tudor Roşu, dar şi Mădălina Anea, Paul Diaconescu Adrian Văncică, Ion Dichiseanu, Anca Ţurcaşiu, Dumitru Dumitru, Cătălin Neamţu, Cosmin Natanticu şi Mihai Bobonete.

"Steluţa noastră minunată, fără de care nu am fi putut să facem acest film" - după cum a descris-o producătoarea Alma Bacula pe Stela Popescu - a purtat la premiera de gală o ţinută specială la care a asortat o pereche de ochelari de soare.

"Mi-am pus ochelarii de soare pentru că am văzut că toţi actorii de la Hollywood poartă ochelari de soare pe covorul roşu", a glumit Stela Popescu la intrarea în CinemaPRO. Actriţa a purtat ochelari de soare în contextul în care de curând a suferit o operaţie la ochi.

Ea a spus că spectatorilor o să le facă mare plăcere să vizioneze filmul "Mamaia". "Pentru că sunt întâmplări neaşteptate şi pentru că binele învinge răul, ceea ce este foarte important", a spus actriţa, precizând că, după o carieră de 55 de ani, cel mai mult îşi doreşte să o iubească tinerii.

Pe scena de la CinemaPRO, Stela Popescu i-a mulţumit producătoarei Alma Bacula. "M-a invitat la masă şi, la desert, mi-a spus: 'O să joci într-un film'. Nu am făcut casting şi îi mulţumesc că a avut încredere în mine", a spus actriţa. Ea i-a mulţumit şi lui "Iisus" del Cerro pentru că a făcut-o să priceapă "păsăreasca lui anglo-spaniolo-română". "Dacă am greşit cumva, indicaţiile lui sunt de vină", a glumit Stela Popescu, în aplauzele publicului.

La rândul său, foarte tânărul actor Tudor Roşu le-a mulţumit spectatorilor, producătoarei şi regizorului, întregii echipe şi mai ales Stelei Popescu. "Chiar ai fost o mamaie pe cinste", i-a spus Tudor actriţei Stela Popescu.

Pe de altă parte, actorul Valentin Teodosiu le-a mulţumit spectatorilor şi familiei sale. "Suntem bucuroşi că suntem în faţa dumneavoastră, pentru că dumneavoastră ştiţi să vă bucuraţi sufletul şi pe noi să ne bucuraţi cu aplauzele dumneavoastră. Mă bucur că fetiţele mele, Irina şi Catinca, sunt la prima premieră a lu' tăticu. Mi-au spus: 'Tata, eşti malefic'. Au gust ăştia mici. Mă bucur că este aici şi Monica, fata mea cea mare, şi Luminiţa mea, nevasta mea, şi toţi prietenii mei. Ne vedem la 'Mamaia se întoarce'", a mai spus Valentin Teodosiu în aplauzele publicului.

Comedia "Mamaia" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

După premiera de gală de vineri, echipa filmului "Mamaia" va pleca într-un turneu în ţară, urmând ca, duminică, Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea şi Paul Diaconescu, precum şi realizatorii Alma Bacula (producător) şi regizorul Jesus del Cerro să fie prezenţi la premiera de la Constanţa si Brăila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici