"Supervelionul" ProFM şi ProTV, cu cei mai tari artişti, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti

"Supervelionul" ProFM şi ProTV va aduna, în noaptea dintre ani, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, cei mai tari artişti ai momentului - Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanţii la "Vocea României", dar şi LaLa Band, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

392 afișări
Imaginea articolului "Supervelionul" ProFM şi ProTV, cu cei mai tari artişti, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti

"Supervelionul" ProFM şi ProTV, cu cei mai tari artişti, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Noul An începe cu o zi de marţi 2013, dar gaşca ProFM îi adună pe toţi în noaptea dintre ani în Piaţa Revoluţiei, unde vor "sparge" toate superstiţiile. Spiritul "Legalize Joy" îi va pune pe cei prezenţi în chef de mega-distracţie şi îi va face bucuroşi la maximum de noul început. Înrolaţi în "Joy Division", ascultătorii ProFM şi telespectatorii ProTV vor intra în 2013 fără superstiţii, cu "Supervelionul ProFM", când ProFM dă prima petrecere de după sfârşitul lumii, în aer liber.

Trioul care le va face tuturor o seară minunată în Piaţa Revoluţiei şi care va prezenta artiştii ce vor cânta live "Supervelionul ProFM" este format din maestrul de ceremonii George Vintilă, cu o tradiţie de 16 ani pe scena Revelionului ProTV & ProFM, căruia i se alătura colegii DJ-i Marius Onuc şi Mădălina Vintilă. Fără niciun fel de superstiţii, ei le spun tuturor că "Joy is for free" în Piaţa Revoluţiei, împreună cu Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, participanţii la "Vocea României", dar şi Daryela, Meena K, Anya, Alina Eremia şi Sore din LaLa Band şi, bineînţeles, Loredana, tuturor alăturându-li-se baletul lui Edi Stancu.

"Dacă crezi că 2012 a fost un an greu din punct de vedere al semnelor care ţi-au apărut, uite că poţi încheia într-o notă altfel şi poţi spera că fiecare superstiţie va dispărea odată cu o noapte în care artiştii tăi preferaţi se adună din nou să genereze o vibraţie mai bună pentru noul an şi nu uitaţi: «Joy is Free» cu ProFM la «Supervelionul ProFM»", spune George Vintilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici